23948sdkhjf

LTS Maskin på TUBE 2024

Maskinforhandler LTS Maskin deltok på fagmessen TUBE i Duseldorf, som med rundt 52.200 kvadratmeter og 1200 utstillere fra 54 land i økende grad ser på energieffektivitet og bærekraft. For LTS Maskin handlet det om T-Drill.

Teknisk selger, Arild Fotland og daglig leder, Ruben Solberg stilte på TUBE 2024 i Dusseldorf 15-19 april, for å bistå det finske selskapet T-Drill på standen. LTS Maskin har agentur for T-Drill i Norge siden 2022. På messen viste T-Drill frem sitt store repetoar av kragemaskiner, flensmaskiner, kuttemaskiner og mer. T-Drill har alt fra mindre portable kragemaskiner, til kraftige industrimaskiner på mange tonn. T-drill lager også helt automatiske linjer som tilpasses til den enkelte kundes sine behov. All produksjon skjer i Finland.

Internasjonalt

LTS Maskin deltok også på forhandlerdag i forkant av messen, sammen med T-drill og T-Drill-forhandlere fra hele verden.

- Det var spesielt spennende å dele erfaringer og sparre med de andre forhandlerene, sier Ruben Solberg.

Den tyske forhandleren kunne vise til at det står minst en T-Drill kragemaskin og en T-Drill flensmaskin på hvert eneste verft i Tyskland.

- Dette sier litt om hvor unik denne teknologien er i markedet, kommenterer Solberg.

Den australske forhandleren presenterte leveransen av T-Drill sin aller første helelektriske flensmaskin, F-420e, som ble levert til Wagner GmbH i april 2023. Denne maskinen er helt uten hydraulikk og pnaumatikk.

God messe

Jukka Harju er svært fornøyd med dagene i Dusseldorf.

- Utstillingen har vært vellykket for oss, mange potensielle besøkende og vi ser frem til å fortsette diskusjoner med alle eksisterende og nye kontakter, forteller den finske eksportsjefen i T-Drill.

LTS Maskin AS er også veldig fornøyd med messen.

- Det var også flere potensielle norske kunder her som vi skal jobbe videre med, påpeker Ruben.

For mer informasjon se: www.ltsmaskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094