23948sdkhjf

Nytt Hadef-produkt forenkler løft

Hadef’s nye 67/19 AT Load Balancer gjør det enklere og tryggere å løfte eksempelvis arbeidsemner.

Dette er ikke en tradisjonell talje da den i prinsippet ikke løfter, men muliggjør balansering, eventuelt vending, av arbeidsemner. Med Hadef 67/19 AT ligger alt til rette for at tunge komponenter som eksempelvis en truckmast kan vendes fra liggende posisjon ved transport til stående stilling for montering. For andre tunge, og kanskje lange, komponenter hvor det er vanskelig å finne balansepunktet og hvor man tidligere har måttet ty til sprede-åk, slings og lignende, er 67/19 AT Load Balancer ifølge forhandler LMM maskin as, et ypperlig verktøy.

Bindeleddet

67/19 AT Load Balancer bygger på tradisjonelt taljeprinsipp, men har én gjennomgående lastkjetting med krok i begge ender, som gir en simultan hev- og senkebevegelse. Man unngår dermed at lasten som håndteres pendler utilsiktet, da den hele tiden holdes fast i posisjon.

Selve løftet må gjøres med separat løfteutstyr eller kran på stedet. 67/19 AT Load Balancer henges i krankrok og blir bindeleddet mellom kran og last. Kontrolleres med håndholdt kabeltablå eller radiokontroll. Leveres for 400V/50Hz/3~ med 48V kontaktorstyring, slurekobling mot overlast (500-2000kg) og elektronisk overlastvern (500-10000 kg) samt faserelé, timeteller og termisk føler mot overoppheting av motor som standard. Beskyttelsesklasse IP55 med IP66 som tilvalg. Overflatebehandling i henhold til Hadef C2 standard malingsspec., RAL 1006.

- Vi er spente på mottakelsen og planlegger å ha en demo-enhet tilgjengelig i Oslo om en liten stund, avslutter Jan Erik Kalvsjøhagen hos LM maskin as.

For mer informasjon se: www.lm-maskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078