23948sdkhjf

Kyocera Unimerco med nytt PVD-belegg til fresing

Den helt nye, og ifølge produsenten ekstremt slitesterke PVD beleggteknologien til vendeskjær, finnes til de fleste kjente freseserier fra Kyocera, som hevder opp til 2,5 gang lengre levetid.

Med PR18-seriens innovative og varmebestandige multilags nano-teknologi, kalt Megacoat Nano EX, kan man ifølge produsenten forvente en forutsigbar og lang levetid, som er opp til 2,5 ganger lengre, enn det fra konvensjonelle beleggteknologier.

PR18 finnes i tre forskjellige nye typer, og er tilgengelige til de fleste av Kyoceras kjente freseserier, som allerede er etablerte i mange skjærende bedrifter i metallindustrien. Med disse nye kvalitetene får brukeren muligheten til å oppgradere de Kyocera-fresene, som man allerede har, og kan på den måten effektivisere produksjonen samtidig med at utgiftene til skjærende verktøy reduseres.

De tre nye kvalitetene i PR18-serien har forskjellig hard- eller seighet, men felles for dem alle, er den ifølge produsenten enestående slitestyrken og motstandsdyktigheten ovenfor varme og brudd. Sammen gir det en forutsigbar og lang levetid, ved applikasjoner i både stål, rustfritt stål og støpejern.

PR18-Serien

PR1810 er spesielt utviklet til støpejern, og er basert på Kyoceras unike hardmetallsubstrat, som ifølge Kyocera gir enestående hardhet og varmeavledende egenskaper, som dermed sikrer en stabil prosess.

PR1825 er utviklet til stål, og skal sikre en fremragende balanse mellom hardhet, seighet og allsidighet, og er særlig orientert mot slitestyrke.

PR1835 er stabilitetsorientert og spesielt utviklet til stål samt rustfritt stål, og skal ha en enestående kombinasjon av seighet og stabilitet på grunn av kjernens substrat, som gir forbedret varmeabsorberende egenskaper.

Den nye serien er kompatibel med Kyoceras freseløsninger, som for eksempel fresekropper til generell bearbeiding, konturfresing, profilfresing, planfresing og High Feed-freser.

Eksempler på kompatible Kyocera-freser:

90⁰/88⁰-graders fresekropp (MA90, MEW, MEC, MECH, MFWN og MFSN88), 45⁰/66⁰-graders fresekropp (MB45 og MFPN), radius-fresekropp (MRX) og High Feed-fres (MFH- og MFH Boost-serien).

For mer informasjon se: www.kyocera-unimerco.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08