23948sdkhjf

PLM Group med Innovation Center for 3D-printing

I Värnamo, Sverige bygger PLM Group en stor 3D-printing park, spekket med kreativitet og teknologiske nyvinninger. - Vi har døpt det til Innovation Center. Vårt Innovation Center er utformet slik at du kan fordype deg i den dynamiske verdenen til 3D-printing, sier Karl Eriksson, Application Specialist hos PLM Group.

Idéen bak Innovation Center bunner ut i å skape en plass der innovasjon kan blomstre.

- Vi ønsker å invitere organisasjoner i alle størrelser til å bli med på denne reisen. Enten du er del av en oppstartsbedrift innen teknologi, et veletablert selskap eller en akademisk institusjon med en lidenskap for innovasjon tilbyr senteret det perfekte økosystemet der du kan mate og videreutvikle banebrytende idéer, sier Eriksson.

En smie for samarbeid

- Kjernen til vårt Innovation Center er vår lidenskap for samarbeid. Det er et senter som kommer til å føre sammen industrieksperter, «thought leaders» og visjonærer, og oppmuntrer til utveksling av idéer og perspektiver. Her kommer vi til å tette gapet mellom idé og virkelighet gjennom den transformative kraften til 3D-printing. Ved å nære et miljø der deltakere kan dele kunnskap og ekspertise, skaper senteret et grunnlag der innovasjon kan vokse, forteller Eriksson.

Samarbeidspartnere

For å gjøre senteret til en realitet har PLM Group inngått samarbeid med noen av de mest velkjente selskapene innen 3D-printing.

- Dette har vi gjort for å sørge for at våre kunder får de aller beste løsningene innen programvare, 3D-printing, 3D-skanning og etterbearbeiding, forklarer Eriksson, og legger til:

- Vi kommer til å ha rom dedikert til maskiner fra Markforged og 3D Systems, et HP Powder-rom og et etterbearbeidingsrom som har utstyr fra Dyemansion og PostProcess, med mer. Vårt søsterselskap Ravema kommer også til å bidra med et målerom der man kan kontrollere alle 3D-printede deler. Velkommen til en omvisning bak kulissene. Dette blir et område på 400 m2, med syv rom der du kan utforske den fascinerende verdenen til 3D-printing, inviterer Karl Eriksson.

For mer informasjon se: www.plmgroup.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063