23948sdkhjf

Sandnes Pro-Service skaper muligheter

Sandnes Pro-Service er en av landets ledende produksjons- og opplæringsbedrifter for mennesker med nedsatt arbeidsevne, og er i dag definitivt mest kjent for jobbfrukt. Men, få vet at de også tar oppdrag og samarbeider med flere store regionale aktører, hvor de leverer produkter og tjenester fra sine tre-, søm-, og mekaniske avdelinger.

Det som skapes på Hana av Sandnes Pro-Service har stort avtrykk og verdi - både lokalt, regionalt og til og med internasjonalt. Et eksempel på dette er deres samarbeidspartner Kverneland Group, hvor oppdraget til mekanisk avdeling i Sandnes Pro-Service går ut på å produsere og levere ekstradeler til plogfabrikken på Klepp, som deretter monteres og eksporteres som den verdenskjente Kverneland plogen.

Stor bredde

I 2026 står nytt signalbygg klart og selskapet fortsetter sitt viktige samfunnsoppdrag, hvor de er med på å skape muligheter, uavhengig av forutsetninger.

Sandnes Pro-Service sin mekaniske produksjonsavdeling på Hana har spesialisert seg på utførelse av oppdrag innen kapping, CNC-maskinering, boring, stansing, montering, pakking, sliping og enkle sveiseoppgaver.

- Vi leverer til flere små og store bedrifter, både lokalt og regionalt, og tar også oppdrag fra nye samarbeidspartnere utenfor Stavanger-regionen, sier avdelingsleder produksjon, René Bech Larsen, og fortsetter:

- Vår forpliktelse til høy kvalitet, konkurransedyktige priser og punktlige leveranser er en integrert del av vår kjernevirksomhet. Vårt dedikerte team på 30 ansatte i avdelingen samarbeider nært med våre kolleger i vår tre- og søm/tekstil avdeling.

Et utvalg referansekunder forteller om stor bredde og seriøse aktører: Kverneland Group, Uphanging AS, Stangeland Glassfiberprodukter AS, Stahl Tranberg AS, Bufab Norge AS og Würth.

Synergi i samfunnet

- Hos oss er alt mulig, og vi skaper muligheter, uavhengig av forutsetninger. Vi har et viktig samfunnsoppdrag, både med tanke på å være en god og inkluderende arbeidsplass for de med nedsatt arbeidsevne, men også for å bidra med å realisere produkter for bedrifter, både regionalt og nasjonalt. Våre samarbeidspartnere innenfor maskinering har skapt både intern stolthet og skaperglede, motivere de ansatte, og bidra til verdiskapningen i samfunnet, sier daglig leder Jan Erik Jacobsen.

For mer informasjon se: www.sanpro.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.297