23948sdkhjf

Jærtek på Bryne IndustriExpo

Etter flere år uten brukermøte var det 6. og 7. mars endelig klart for Edgecam brukere å møtes igjen. Det rekordstore antallet påmeldte fikk over to dager innføring i blant annet de siste års nyheter i Edgecam samt et innblikk i hva som kommer i 2024-versjonen. Nå viser Jærtek frem nyheter under årets Bryne IndustriExpo 12. og 13. juni.

Det ble gitt flust av tips og triks samt innføring i ulike Edgecam-moduler som Tombstone Manager. I tillegg var en representant fra Hexagon til stede og kunne fortelle om Hexagons fremtidsplaner. På kvelden var det sosialt samvær og god mat og drikke som stod på menyen.

Økt kapasitet og færre feil

Daglig leder hos NMI Mekaniske på Bryne, Morten Undheim var innom brukermøtet og ga deltakerne en innføring i deres digitale reise og resultat. Med en strategisk satsing på offline-programmering har de doblet spindeltiden og redusert menneskelige feil i produksjonen. Denne transformative tilnærmingen har ikke bare økt produktiviteten, men også skapt en smidigere produksjonsflyt og økt lønnsomhet.

Etterlengtet møte

Dag to startet med en innføring i Hexagon Designer som er et CAD-verktøy spesielt rettet mot CAM-brukere. Dette programmet er frittstående og er ikke låst av Edgecam. Etterpå var det flere tips og triks i Edgecam før hele brukermøtet ble avsluttet med en felles lunsj.

- En stor takk rettes til Hotel Jæren for deres flotte lokaler og gode mat. Jeg vil også si tusen takk til alle våre kunder som sendte et rekordstort antall deltakere til brukermøtet. Tilbakemeldingene vi har fått etter møtet viser også at dette var et etterlengtet arrangement som deltakerne har satt stor pris på. Det gjør meg svært lykkelig, sier Gunnar Laland, salgssjef hos Jærtek.

Jærtek planlegger å ha årlige brukermøter av ulike størrelser og temaer for både CAD og CAM-kunder i årene som kommer. Jærtek er utstiller på årets Bryne IndustriExpo som arrangeres den 12. og 13. juni.

For mer informasjon se: www.jaertek.no og www.brynenaringsforening.no

BRYNE INDUSTRIEXPO - Bryne Næringsforening

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096