23948sdkhjf

TechXpo - teknologiutstilling i verdensklasse

For tredje gang arrangeres Kongsberg Agenda i uke 25, fra 19. – 22. juni. Alle bedrifter inviteres til å delta på årets TechXpo, teknologiutstillingen i sentrum av Kongsberg.

TechXpo er en unik utendørs teknologiutstilling, som arrangøren mener er i verdensklasse, der publikum i alle aldre kan blir fascinert gjennom å oppleve, teste eller få demonstrert den råeste teknologien. Formålet er å vise frem alt av teknologi fra flest mulig bransjer på samme sted.

«Konseptene»

Kongsberg Agenda bruker begrepet "konsept" som grunnsteinen i organiseringen, tematiseringen, og visualiseringen av denne årlige begivenheten. Konseptene skaper en rik og strukturert festivalopplevelse for både arrangører og publikum. Årets konsepter er TechXpo, Parkscenen, Agenda Vekst, Politisk Agenda, Agenda Kompetanse, Agenda Ung samt Bygg, Anlegg & Eiendom.

Alle arrangementer under Kongsberg Agenda er åpne og har gratis inngang. Man trenger ingen billett for å komme inn. Her gjelder "først til mølla" med noen få unntak. Noen av arrangementene ber om forhåndsregistrering. Det vil i så fall bli informert om på arrangementets side i programmet.

For mer informasjon se: www.kongsbergagenda.no/techxpo

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062