23948sdkhjf

Smith Stål lanserer ReStål

Smith Stål lanserer sitt hittil mest miljøvennlige alternativ under merkevaren ReStål. Dette er stålprodukter laget av sammensveiset avkapp fra selskapets ordinære produksjon. Avkappet har tidligere blitt solgt som skrap og omsmeltet til nye produkter - en prosess som fører til vesentlig høyere CO2 fotavtrykk enn løsningen som vi Smith Stål lanserer.

ReStål har ifølge Smith Stål et avtrykk tilsvarende ned mot 10 prosent av produksjon av nytt stål fra verk. Stål står i dag for cirka syv prosent av verdens utslipp, og Smith Stål tar med dette sin del av ansvaret for å redusere utslippene.

- Dette vil gjøre det enkelt for våre kunder å kunne velge det mest miljøvennlige alternativet. Dette er sirkularitet i praksis, sier Stein-Yngve Iversen, direktør i Smith Stål.

Samme som ny

Sveiseoperasjonen gjøres av Smith Stål-partner PCS Construction Norway som innehar Norges eneste godkjenning for system for gjenbruk av stål til lastbærende stålkonstruksjoner.

- Dette sikrer at våre sammensveiste produkter har minst samme styrke som nye produkter som kommer fra et stålverk, sier Lasse Rød, salgssjef i Smith Stål Øst.

For mer informasjon se: www.smithstal.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.823