23948sdkhjf

Bli selvforsynt med nitrogen

Nitrogen benyttes i industrielle prosesser, blant annet ved plasma- og laserskjæring og ved sveising. Ved å investere i N2-nitrogengenerator med nitrogenrenheter på opptil 6,0 (99,9999 %) får man alltid tilgang på nitrogen og kan redusere kostnadene ved gassforbruket.

NitroPro GmbH designer kompakte og effektive systemer for nitrogenproduksjon på stedet. Nitrogenanlegget produseres ved hovedkvarteret i Rhinen/Main-regionen i Tyskland før den installeres hos kunden. Komponenter som trykkluftpreparatet, nitrogengeneratoren, nitrogenbeholderen, nitrokatalysatoren, høytrykkskompressoren og nitrogenbunten har alltid samme grunnstruktur.

Rask installasjon

Etter at anlegget er ferdig testes hele systemet for funksjon og tetthet. Dette etterfølges av innkjøring av systemet og aksept av CE-organ. Kundeforespørsler og innstillinger kan allerede gjøres her. Den kompakte utformingen på anlegget gjør at det kan utføres installasjon og idriftsettelse hos kunden på kort tid. Nitrogensystemet kobles til tilførselsgassene på stedet og er umiddelbart klar til drift.

Etter at installasjonen av nitrogensystemet er fullført, får kunder opplæring i sitt nitrogensystem slik at de selv kan planlegge og overvåke nitrogenproduksjonen.

NitroPro KAT bringer nitrogenet til høyeste renhet ved å bruke en liten mengde H2. Nitrogenet tørkes deretter og filtreres. Dette gjør at det kan oppnås en unik renhet på opptil 6,0 (99,9999 %) med en luftfaktor på 3,3.

For mer informasjon se: www.itec.as og www.nitro-pro.de

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094