23948sdkhjf

Enkelt å automatisere med automatisk døråpner

CNC AutoDoor har løsning for automatisk døråpning av alle merker av CNC-maskiner. Ifølge produsenten er løsningen perfekt i kombinasjon med coboter eller roboter, eller for å unngå å belaste de ansatte med å åpne maskindøren manuelt.

CNC AutoDoor kan kobles til et hvilket som helst merke av CNC-maskiner. Installasjoner har eksempelvis blitt utført på maskiner fra DN Solutions, Mazak, Okuma, DMG Mori, Hermle, Hyundai, Smec, Haas, Hardinge, Bridgeport, Mikron, Nakamura, Victor, Takisawa, MAS, Hwacheon og mange andre.

Slik fungerer det

CNC AutoDoor døråpnere er designet for automatisk å åpne og lukke døren(e) til CNC-maskiner. De servostyrte døråpnerne leveres med en styringsboks utstyrt med en Siemens styringsmodul som er selvlærende og automatisk registrerer motstand. Dette gjør CNC AutoDoor helt sikker og kan brukes uten ekstra grensebrytere, lysgardiner, trykkfølsomme kanter, etc.

Installasjon

Hvert system leveres komplett med et sett med universelle monteringsbraketter, noe som gjør det enkelt å montere på hvilken som helst CNC-maskin. Døråpneren kan styres ved hjelp av I/O-signalene som er tilgjengelige i CNC-maskinen eller valgfrie trykksensorer. Systemet kan installeres i løpet av få timer.

For mer informasjon se: www.cncautodoor.com og www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078