23948sdkhjf

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner inngår samarbeid med Röders TEC

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner AS og den tyske maskinleverandøren Röders TEC har inngått partnerskap. Röders produserer vertikale høyhastighetsfreser for verktøymakere. Samarbeidet trer i kraft 1. mai 2024.

Röders Tec er et familieselskap i sjette generasjon med hovedsete i Soltau, mellom Hamburg og Hannover i Tyskland. Med 25 års erfaring med automatiserte høyhastighetsfreser har Röders levert et stort antall løsninger for industrien som krever produksjon 24 timer i døgnet, året rundt. Röders historie strekker seg over 200 år og fortsatt finns det en seksjon igjen med opphav fra den opprinnelige forretningsideen av håndverk med tinn, som i dag består av designformål og kunsthåndverk i samarbeid med tredjepart. Selskapet leverer til og med former for PET-flasker, via formblåsing.

Röders leverer i dag hovedsakelig høghastighetsmaskiner for fresing og sliping, med representasjon i USA, Frankrike, Kina, Vietnam samt nå også i Sverige og Norge. Johan Nordstrøm Verktøymaskiner AS kommer også å tilby service og support i Norge, med kvalifiserte teknikere fra Johan Nordström Verktygsmaskiner AB i Sverige.

For mer informasjon se: www.jnmaskiner.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079