23948sdkhjf

Sandvik Coromant med nye CoroMill Plura kulefreser

Sandvik Coromant utvider tilbudet av optimerte løsninger for endefreser i massivt hardmetall for høyytelses-profilering i titan og HRSA-materialer.

Skjæreverktøyspesialisten Sandvik Coromant har utvidet serien CoroMill Plura massive endefreser med det nye konseptet CoroMill Plura kulefres, optimert for mellombearbeiding til avsluttende profileringsoperasjoner i ISO S-applikasjoner.

Nye geometrier

- CoroMill Plura kulefres for ISO S er et nytt tilskudd til vårt optimerte sortiment, forteller Liam Haglington, produktsjef for endefreser i massivt hardmetall hos Sandvik Coromant.

Denne lanseringen presenterer to nye produktgeometrier, optimert for henholdsvis emner i titan og HRSA-materialer. Produktene er utviklet for profilering, særlig mellombearbeiding og sluttbearbeiding, i operasjoner som blisk- og bladmaskinering.

Ettersom produktivitet, lengre verktøylevetid og prosessikkerhet er avgjørende krav for å takle markedets behov når det gjelder ISO S-materialer, er CoroMill Plura kulegeometrier blitt utviklet med disse egenskapene i tankene.

- Det er lagt spesielt stor vekt på verktøydesignen, sier Haglington og fortsetter:

- Verktøyene har en nyutviklet plangeometri for å unngå ugunstige skjæreforhold i midten, ujevn tannavstand for optimal dynamisk stabilitet og vibrasjonskontroll, pluss nye Zertivo 2.0-kvaliteter, utviklet spesielt for emnets bruksområder, for forbedret slitasjebestandighet og lengre verktøylevetid.

Allsidig

Med inntil seks riller gir CoroMill Plura kulefres mulighet for høyere matehastigheter uten at det skal gå utover overflatekvaliteten, noe som betyr kortere maskineringstider og lavere kostnad per del. Selv om de primært ble konstruert for maskinering av blisker til flymotorer, er verktøyene så allsidige at de takler mange andre bruksområder.

- Disse verktøyene er optimert for profileringsjobber i HRSA-materialer og titanlegeringer, og er på sitt aller beste ved maskinering av blad og smidde strukturelle komponenter, forklarer Markus Groppe, global produktsjef og sjef for digital applikasjon for endefreser av massivt hardmetall hos Sandvik Coromant.

- Men de er også et trygt valg for bruksområder utenfor luftfartsegmentet, slik som innen medisinsk sektor og bilindustrien. Hofteleddoperasjoner og maskinering av turboladere er typiske eksempler på områder der CoroMill Plura kulefres utmerker seg. Med sekundære bruksområder for herdet stål til HRSA-sortimentet og rustfritt stål til titansortimentet leverer de seksrillete verktøyene den høyeste produktiviteten og lengste verktøylevetiden for alle typer metallbearbeiding, bedyrer Groppe.

Bredt utvalg

Standardsortimentet omfatter dedikerte kvaliteter for titan og HRSA, med diametere fra 3-20 mm og 0,125-0,750 tommer, med fire til seks riller og 1,5 × D skjæredybde og nyttbar lengde på 3 × D og 5 × D.

Hvis standardsortimentet ikke dekker spesifikke kundebehov, tilbyr Sandvik Coromant et bredt utvalg av tilpassede løsninger for å oppfylle helt unike krav.

- I tillegg til standardsortimentet presenterer vi også et omfattende tilbud av tilpassede løsninger, med et bredt utvalg av funksjonaliteter som dekker ulike kundebehov" forteller Sathish D, global produktsjef for tilpassede endefreser i massivt hardmetall hos Sandvik Coromant.

- Hvis brukeren fortsatt synes det er noe som mangler, dekkes dette av vårt avanserte maskinerte tilbud, konkluderer produktsjefen.

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063