23948sdkhjf

LVD med ny Easy-Cell knekkeautomasjon

LVD Company nv lanserer Easy-Cell 80/25, den nyste i sin serie med robotknekkeceller for automatisert knekking. Ifølge produsenten skal Easy-Cell tilby høy fleksibilitet til å produsere et bredt spekter av deler med presisjonen til et innebygd adaptivt knekkesystem som sikrer knekkevinkelnøyaktighet fra første del.

Robotknekkecellen inneholder LVDs avanserte programvare for rask, enkel offline programmering av både kantpresse og robot. Brukere drar nytte av produktiviteten til automatisert knekking med høy prosesspålitelighet og lave delkostnader.

Fleksibelt omfang

Easy-Cell 80/25 kombinerer en Easy-Form 80-tonns kantpresse med Kuka industrirobot for å håndtere deler fra 100 x 100 mm opp til 1600 x 1200 mm som veier opptil 25 kg. Kantpressen har en 2500 mm knekkelengde, femakset bakprofil og 2500 mm «crowning» bord, noe som gir allsidigheten til å imøtekomme et bredt spekter av knekkeapplikasjoner.

Cellen har flere robotgripere som enkelt kan endres for å passe jobben. Roboten bruker en unik svingfunksjon for å optimalisere gjengrepet på arbeidsstykket. Svingbevegelsen reduserer tiden det tar å gripe på nytt, og forbedrer den totale syklustiden.

Nøyaktig delproduksjon

Easy-Cell er utstyrt med LVDs Easy-Form Laser for sikret knekkenøyaktighet fra første del. Automatisering med innebygd kvalitetssikring gir høy grad av konsistens i produksjonen, spesielt kritisk for automatiserte operasjoner.

Easy-Form Laser bruker adaptiv, prosesskontroll over knekkevinkelen. Systemet kompenserer for materialvariasjoner som platetykkelse, tøyningsherding og valseretning. Skannere måler kontinuerlig knekkevinkelen og overfører informasjonen i sanntid til CNC-styringen for umiddelbar justering av knekkeposisjonen for å oppnå riktig vinkel. Knekkeprosessen blir ikke avbrutt og ingen produksjonstid går tapt.

Kraftig programvare

LVDs CADMAN-SIM-programvare Easy-Cell akselererer produksjon med automatisk generering av knekke- og robotprogram. Programvaren definerer alle gripeposisjoner og optimerer programmet for knekkesekvens, kollisjonsfri drift og andre parameter. Programmering håndteres offline. Ingen robotundervisning er nødvendig.

Automasjon innen rekkevidde

Med Easy-Cell utvider LVD sin portefølje av knekkeautomasjonsløsninger for å møte utfordringene i dagens produksjon. Easy-Cell har fleksibiliteten til å håndtere et bredt spekter av applikasjoner med innebygd kvalitetskontroll for å sikre repeterbar nøyaktighet i kontinuerlig, automatisert produksjon.

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078