23948sdkhjf

Nye positive skjær i MC6100-serien

MC6115, er en CVD-belagt dreiekvalitet for maskinering i stål, som er i stand til både høyhastighetsmaskinering og som ifølge produsenten gir utmerket skjærekantstabilitet.

MC6125 er svært allsidig og kan benyttes til et stort utvalg av forskjellige

applikasjoner.

God slitestyrke

Begge kvalitetene har innovative CVD-belegg som girden doble fordelen med utmerket skjærekantstabilitetog lang verktøylevetid for maskinering av et bredt spekter av stål.

MC6115 har kombinasjonen avhardt basemateriale og nytt tykt Al2O3 ytre belegg medforbedret slitasje- og avskallingsmotstand ved høyetemperaturer, mens MC6125 har kombinasjonenav et solid basemateriale og fordeleneav et flerlags Al2O3-belegg for forbedret slitestyrke ved høye temperaturer. Sistnevnte har også høyereslitestyrke og skjærekantstabilitet oppnåddmed super «Tough-Grip»-teknologi. Dette skal gi den ultimate forbedring av vedheft mellomAl2O3 og TiCN-belegget.

Supernanoteknologi

Den enestående krystallorienteringen til Al2O3-beleggethar blitt utviklet ved å forbedre den konvensjonellenanoteksturteknologien. Disse teknologiskeforbedringene øker både slitestyrke og verktøylevetid.

Nye positive skjærgeometrier

Kombinasjonen av det harde underlaget og det slitesterke belegget er ekstremt nyttig for de nye positive geometriene 5°, 7° og 11°. Introduksjonenav de positive skjærene gir et bredere utvalg for dreieapplikasjoner i stål inkludertdreiing av bratte profiler.

Vendeskjærene har et gullfarget belegg for enkel identifikasjon av brukte skjærekanter og finnesi et bredt spekter av positive geometrier og 10 forskjellige sponbrytere:

  • 5° VBMT og WBMT.
  • 7° CCMT, DCMT, RCMT, RCMX, SCMT, TCMT, VCMT,
  • WCMT og XCMT.
  • 11° CPMH, TPMH og WPMT.
  • 11° uten hull SPMR, SPMN TPMR og TPMN

For mer informasjon se: www.09070.com og www.mmc-hardmetal.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062