23948sdkhjf

ERFA 2024 - For industri- og produksjonsbransjen

NTI tilbyr løsninger for de som designer, bygger, skaper og produserer. I tillegg hjelper NTI sine kunder med å digitalisere prosesser og skape lønnsomme, effektive og bærekraftige design og konstruksjoner.

Nå arrangerer NTI brukerseminar i Sandnes, Bergen, Sandvika og Ålesund

for brukere av Autodesk Inventor, Vault og NTI sine egne løsninger. NTI vil også inspirere til nye prosesser som konfigurasjon- og automatiseringsløsninger, samt kobling mot ERP og andre forretningssystemer.

Lære av hverandre

Industrien er en stadig skiftende og utviklende sektor som krever kontinuerlig tilpasning og innovasjon, og derfor arrangerer NTI ERFA (Erfaringsmøter) for industri- og produksjonsbransjen. Under årets erfaringsmøte for industri- og produksjonsbransjen vil NTI samle erfarne fagpersoner og praktikere for å dele sine erfaringer, diskutere utfordringer og suksesser, og lære av hverandre.

Styrke industrien

Agendaen for seminaret inkluderer en rekke spennende temaer, fra de nyeste oppdateringene i Autodesk Inventor, Vault og NTI-løsninger til en sammenligning mellom Inventor og Fusion 360, samt praktiske tips og triks for å utnytte programvarens muligheter.

- Vårt mål er å bidra til å styrke industrien mot videre lønnsom og bærekraftig drift. Vi ser frem til å treffes på de ulike lokasjoner og ønsker alle velkommen, forteller Kleng Hodnefjell, Løsningsrådgiver hos NTI.

Dato for de ulike møtene er: Sandnes 28. Mai, Bergen 29. mai, Sandvika 4. juni og Ålesund 6. Juni.

Se programmet for alle lokasjoner på https://www.nti-group.com/no/events/erfa-for-industri-og-produksjonsbransjen/

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.175