23948sdkhjf

Fleksibel produksjon med CombiRail oppspenningskinne

Med den nye AllLite "CombiRail" oppspenningsskinnen fra Allmatic skal bedrifter med større produksjonspartier få en pålitelig løsning for å feste flere arbeidsstykker enkelt og sikkert. Det lover produsenten.

Med totalt ti tilgjengelige versjoner finnes det en passende modell for forskjellige emnestørrelser. Skinnene finnes i to bredder; 50 og 72 mm. 50 mm-skinnen er tilgjengelig (i trinn på 100 mm) i lengder fra 200 til 700 mm, 72 mm-skinnen i lengder på 400 til 700 mm.

Flere CombiRails kan monteres etter hverandre, og arbeidsstykker kan også klemmes over flere skinner side ved side. Oppspenningsskinnene er også ideelle for vertikal bruk på spenntårn. For dette er skinnene utstyrt med hull og innfestingsmønster på 100 mm.

Uten problemer

Skinnene i 50-serien har en spennkraft på 16 kN ved 20 Nm tiltrekkingsmoment, 72-serien oppnår en spennkraft på 38 kN med 60 Nm. En fast bakke og et fleksibelt antall bakker med kiler brukes for fastspenning. Spennpunktene kan justeres i henhold til størrelsen på arbeidsstykket, noe som, ifølge produsenten, gjør at oppspenning av arbeidsstykker av forskjellige størrelser gjøres uten problemer. En skala på siden hjelper til med å forhåndsinnstille bakkene.

Videre gir flytende bakker samt bakkeforsatser med gripetenner ekstra fleksibilitet. Flatene og serrateringene slipes slik at det oppnås en parallellitet på +/- 0,02 mm.

AllLite er en forretningsenhet hos Allmatic-Jakob Spannsysteme GmbH.

For mer informasjon se www.alllite.de og www.hedloev.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078