23948sdkhjf

Otto Olsen utvider produktporteføljen

Otto Olsen, en markedsledende leverandør av tekniske produkter og sammensatte løsninger til industrien i Norge, kunngjør nå et spennende samarbeid med HiFlux Filtration, som har over 60 års erfaring innen filtrering av væsker for mat- og prosessindustrien, havbruk og akvakultur, samt energisektoren.

 

Dette partnerskapet bringer HiFluxs ekspertise og høykvalitetsprodukter til det norske markedet og representerer en betydelig utvidelse av Otto Olsens portefølje.

Michael Rode, eksportsjef hos HiFlux, uttrykker sin glede over samarbeidet og sier:

- Vi ser frem til å starte vårt samarbeid med Otto Olsen. Vi har tro på at våre produkter, spesielt vårt selvrensende HiFlux Auto-line Filter, vil være en verdifull tilføyelse til Otto Olsens allerede imponerende portefølje av kvalitetsprodukter.

 

Ansatte ny mann

HiFlux Auto-line Filter er utviklet som et kompakt, selvrensende filter med en robust konstruksjon som er ideell for industriell bruk. Filteret kan brukes til å filtrere ulike væsker, inkludert prosessvann, kjølevann, spillvann, farger, lakk, bindemidler, polymer og mer, med en effektiv filtrering i et område på 30-2000 mikroner.

Tom Harald Johansen, avdelingsleder hos Otto Olsen, deler entusiasmen: - HiFlux Filtration passer perfekt inn i Otto Olsens eksisterende produktmiks. Vi gleder oss over å kunngjøre at vi nå vil tilby HiFluxs produkter, med hovedfokus på deres selvrensende filterløsninger. Dette er et viktig skritt for å kunne tilby våre kunder enda flere kvalitetsalternativer.

Øyvind Sivertsen, som har mer enn 30 års erfaring innen filterløsninger, har blitt ansatt som produkt- og salgsansvarlig filtersystemer hos Otto Olsen og bringer med seg en omfattende forståelse av HiFlux-produkter.

 

For mer informasjon se: www.oo.no og www.hiflux-filtration.dk

Kilde: Otto Olsen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.142