23948sdkhjf

Til minne om Idar Arnulf Tiller

Verktøymaskinbransjen ble Idars arena. På midten av 1980-tallet, ble jeg kjent med ham. Han var en entusiastisk og ivrig aktør, med mange jern i ilden. Det geografiske arbeidsområdet var stort, og produktene han arbeidet med var mange. Bransjen var i sterk utvikling. Kundemassen vokste stadig, og dem tok han godt vare på. Helt til det siste var han opptatt av å informere sine kunder om de siste nyvinninger.

Idar hadde et stort kontaktnett, ikke bare i Norge, men i store deler av verden. Han var en globetrotter av rang. Hans utallige reiser til produsenter over hele verden, sammen med norske maskinkunder, resulterte i mange maskinleveranser til norske bedrifter.

Jeg var så heldig å få oppleve Idar på flere av hans reiser. Over alt ble han mottatt med åpne armer. Han var en person man kunne stole på. Han var hel ved. Han var en god venn.

Det er mange som vil savne Idar. Mine tanker går til hans kone Victoria og hennes familie i Ukraina og hans barn og barnebarn, som han var så glad i. RIP Idar.

 

Leif Eriksen

Maskinregisteret

 

Da Leif gikk av med pensjon, ble det Anina, Joppe og Ronny som satt igjen med kontakten med Idar. Han var en spennende mann å snakke med, lagde kreative annonser, og var til det siste opptatt av at redaksjonen skulle dekke hans nyeste installasjoner.

Vi hadde også gleden av hans selskap på mange turer og messer. Hver gang snakket han stolt om sin kone, Victoria og sine barn og barnebarn, som han ivrig viste frem bilder av. Han snakket også mye om sine trofaste kunder, som han nok betraktet som venner.

Siste gang vi fikk gleden av å møte Idar hos en av sine kunder var juni 2023. Han var så stolt av det Widerøe Technical Services har fått til i Bodø, med å doble driftstiden på flyene sine, så det «måtte vi bare skrive om». Fagmessig hadde han bred kunnskap og visste «litt om alt». Vi takker for et godt og fruktbart samarbeid. Hvil i fred.

 

Anina, Joppe og Ronny

Maskinregisteret

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093