23948sdkhjf

DAMRC forsker på fresing med LN2

DAMRC – Danish Advanced Manufacturing Research Center -  deler gjerne spennende nyheter med deg som en del av sin strategi. Nå er de i gang med et prosjekt som skal se nærmere på om bruk av flytende nitrogen som kjølemiddel i maskinering kan gi gode økonomiske og miljømessige resultater.

 

I mars i år mottok DAMRC en levering av flytende nitrogen som skal brukes som kjølevæske i våre freseprosesser. Prosjektet, som kalles LN2 Milling, er allerede i full gang med de første forsøkene, og målet er å undersøke om bruk av flytende nitrogen kan gi produksjons- og helsegevinster som alternativ til oljebaserte kjøle- og smøremidler.

 

Inviterer til samarbeid

- Vi er stolte over å ha sterke partnere som Tibnor, Kyocera Unimerco og Alumeco Group, som er involvert i prosjektet. Vi vil også takke Industriens Fond, Thomas B. Thriges Fond, Ellehammerfonden og P.A. Fiskers Fond for å støtte prosjektet vårt, sier Ronnie Manley, prosjektleder hos DAMRC, og fortsetter:

- Vi ser frem til å dele resultatene av våre LN2-tester med deg, og hvis du er interessert i å høre mer om prosjektet, ta kontakt med meg, inviterer Ronnie. Han når du på e-post: rmp@damrc.com og telefon +45 2526 2773.

 

For mer informasjon se: www.damrc.dk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11