23948sdkhjf

Cellro viser nettplattform på EMO

På EMO 2023 presenterer Cellro, produsent av CNC-automatiseringssystemer, Manufacturing Intelligence. En online og datadrevet plattform for å skape en optimalisert, maksimalt utnyttet og forutsigbar CNC-avdeling.

 

På messen ser besøkende Cellros visjon for fremtiden for CNC-automatisering. En fremtid hvor CNC-automatisering og dyktige operatører samarbeider, effektiviteten øker, og menneskelig potensiale utnyttes som aldri før.

 

Veikart for CNC-automatisering

Besøkende går gjennom fire nivåer av CNC-automatisering. Fra cobots for enkle og repeterende oppgaver, til et komplett utvalg av CNC-automatiseringssystemer for høymiks lavvolumsproduksjon, til digitale og logistikkløsninger for å støtte CNC-verkstedsoppgaver. Cellros veikart gjør overgangen til CNC-automatisering mindre enn noen gang.

 

Produksjonsinformasjon

Cellro viser frem sin nye nettplattform for produksjonsintelligens. Denne nettplattformen trekker ut data fra automatiserte CNC-maskiner og ERP/MES-systemer. Gjennom den brukervennlige plattformen kan produksjonsledere og operatører blant annet optimere planleggingen, kommunisere raskere til kundene, administrere verktøy, overvåke og justere produksjonen, enten de er på kontoret eller i verkstedet.

Du finner Cellro i hall 14, stand F14.

For mer informasjon se: www.cellro.com og www.wictus.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125