23948sdkhjf

«Smart» Schunk på EMO

På EMO 2023 vil Schunk vise frem produkter og ressursbesparende løsninger som man kan bruke for å gjøre produksjonen mer bærekraftig.

 

Schunk blir representert som en del av VDMA-forelesningsserien med temaet "Sustainability in Hydraulic Expansion Chucks".

Digitalisering, Industri 4.0 og IoT er på alles lepper og banebrytende industrielle emner. Schunk vil vise hvordan man kan spare kostnader bærekraftig og effektivt ved å optimere og koble produksjonsteknologier i nettverk. Den tyske produsenten av oppspenningsverktøy og automasjonsløsninger vil presentere spennende tilnærminger for større prosesstransparens, effektivitet, sikkerhet og fremtidig bærekraft.

 

E-mobilitet

Fremtidens biler vil være elektriske, og bilindustrien skifter spor. vekk fra fossilt brensel og forbrenningsmotorer til batterier og e-drev med hårnålsstatorer, aksler og rotorer. Dette vil kreve ombyggingsprosesser. På EMO viser Schunk hvordan man bytter til e-mobilitet, hvordan optimalisere prosesser, og hvordan individuelle løsninger kan se ut.

 

Produkthøydepunkter

Schunk viser det nyeste innen oppspenningsteknologi, eksempelvis Economy-linjeverktøyholder, som imponerer med et ekstremt attraktivt pris/ytelsesforhold, men ikke minst easyToolholder, som er verdens første innen konfigurerbare produkter. Dessuten vises et innovativt kjevekonsept som setter en ny målestokk for sitt område. Innen området hurtigskifte palettsystem og klemkraftblokker er det andre interessante høydepunkter.

 

Live demo og forelesninger

To ganger daglig kan man oppleve direkte tilkobling av iTENDO² - enkel tilkobling til maskinen - live og et eksisterende prosessovervåkingssystem, på nært hold og fastklemt under bearbeiding av arbeidsstykker på Ceratizit-standen.

  1. september deltar Schunk i en VDMA-presentasjon: «Bærekraft i hydraulisk ekspansjonsteknologi».

Som en del av forelesningsserien hos Association of German Machine Builders, vil Schunk presentere temaet bærekraft i hydraulisk ekspansjonsteknologi som en del av en felles forelesning med MAPAL

Du finner Schunk i hall 3, stand I20.

 

For mer informasjon se: www.schunk.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125