23948sdkhjf

Maskinregisteret nå som E-magasin

I over 50 år har Maskinregisteret vært verkstedindustriens eget fagblad. Nå kan du, i tillegg til å lese det trykte bladet, også lese Maskinregisteret som E-magasin.

 

Fra før av finner du Maskinregisterets daglige nyheter digitalt på vår web: www.maskinregisteret.no på Facebook og LinkedIn. Du kan også abonnere på våre nyhetsbrev som kommer ut to ganger per uke.

 

Nå også E-magasin

På vår hjemmeside og våre nyhetsbrev finner du et E-magasin-ikon der det trykte Maskinregisteret vises som E-magasin. Vi har valgt å legge ut alle utgaver fra og med nr. 1. 2020 og løpende.

 

Markedsføring i flere former

Våre annonsører når Maskinregisterets lesere på flere måter, både som annonsør i det trykte bladet, på vår hjemmeside og i nyhetsbrev. I det trykte bladet er det annonser innimellom de redaksjonelle sidene, men også annonser for «Oppdrag mottas» finner du etter de redaksjonelle sidene. I tillegg kan man være oppført i «Leverandørguiden» som kommer etter Oppdrag mottas-sidene.

På vår hjemmeside er det flere måter å markedsføre seg på, både med «Bannerannonser», men også med «Bedriftenes egne nyheter» samt med salgsannonser for «Maskiner», «Produkter», «Tjenester» samt stillingsannonser.

Dessuten tilbys annonsering i våre nyhetsbrev som kommer ut to ganger per uke.

Les mer om annonsering HER

 

Proaktivt fagblad

Maskinregisteret er i 2023 i sin 51 årgang og er i dag Norges eneste fagblad spesielt rettet mot verkstedindustrien. Maskinering, tynnplatebearbeiding, sveising, andre bearbeidingsprosesser, additiv produksjon og automasjon er våre redaksjonelle hovedfelt og redaksjonen mottar tusenvis av pressemeldinger og nyheter hvert år.

Men, Maskinregisteret er mye mer enn en videreformidler av nyheter, vi jobber både oppsøkende og proaktivt med å lage våre egne nyheter fra bedriftsbesøk og deltakelser på internasjonale messer og konferanser. Siden 2010 har redaksjonen besøkt et 20-talls land i tillegg til å dekke hele Norge. I denne perioden har vi gjennomført over 1000 bedriftsbesøk rundt om i verden.

Fra begynnelsen for over 50 år siden, da Maskinregisteret hadde lite redaksjonelt stoff, har bladet utviklet seg til å være en sentral aktør for både produksjonsbedrifter, maskinforhandlere og andre industriaktører.

Innen teknologifeltet additiv produksjon har Maskinregisteret siden 2015 vært, og fortsatt er, en aktiv støttespiller blant annet som arrangør av tre egne seminarer for å promotere additiv produksjon i Norge, og med utgivelse av Norges eneste trykte spesialmagasin innen additiv produksjon i 2016.

For spesielt interesserte har Maskinregisteret initiert og bidratt til at to additive fremstillingsprosesser er beskrevet i NORSOK-standarden.

Vi bidrar til at ny teknologi finner veien til det norske markedet blant annet gjennom å koble internasjonale maskin- og utstyrsprodusenter med norske maskinforhandlere. Vi har også bidratt til at norsk teknologi har styrket seg globalt gjennom vårt nettverk.

Som foredragsholder ved messer og seminarer formidler Maskinregisteret teknologitrender og nyheter relevante for verkstedindustrien.

Maskinregisteret har gjennom vårt nettverk bidratt politisk til at CNC-maskineringsfaget styrkes.

 

Omfattende nettverk

Maskinregisteret samarbeider med flere industriforeninger, blant annet Numerisk Bruker Forening (NBF), Norsk Sveiseteknisk Forening (NSF), Norwegian Additive Manufacturing Cluster og Maskingrossisternes Forening (MGF). Vårt nettverk inkluderer også aktører som eksempelvis NOVA Spektrum (tidl. Norges Varemesse), reisearrangør Travel Event og Euro Expo, Bryne IndustriExpo, en rekke utenlandske messearrangører, SINTEF, NTNU, Norges Forskningsråd, Norsk Industri og Stiftelsen Teknologiformidling.

Maskinregisterets redaktør har en rekke ganger deltatt som fagekspert for Norges Forskingsråd. Vi rapporterer også årlig norsk aktivitet innen additiv produksjon til Klas Boivie, SINTEF, som er Norges kontakt til den internasjonalt kjente Wohlers Report.

 

MR «globalt»

Utvalgte artikler om norske aktører innen additiv produksjon (3D-printing) deles med det britiske magasinet Metal AM (se eksempel her) som deres redaksjon redigerer og oversetter til engelsk. Vi deler også andre artikler med internasjonale fagblader, dette gjør vi for å bidra til at norske industriaktører blir kjent ut over Norges grenser.

 Maskinregisteret er et fagblad for fagfolk og redaksjonen tar gjerne imot tips om nyheter som er relevant for lesergruppen, benytt e-post: john.christensen@egmont.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079