23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kimla CNC "Ligner ikke noe vi har sett før"

Alvøen bringer inn avanserte CNC-fresemaskiner for å møte etterspørselen fra industri og bedrifter med større produksjon. Valget falt på polske Kimla.

Utløper
27. juni 2026

Hendrik Fasmer, daglig leder og eier av Alvøen AS og Alvöen AB, har jobbet med MultiCam siden 1995 og  har også vært en del av MultiCams utviklingsteam.

– Kimla er et etterlengtet tilskudd til MultiCams Apex3 for å møte etterspørselen fra bransjen etter enda kraftigere og fremfor alt større modeller. Kimlas high-end bord er rettet mot produksjonsindustrien med brukere hvor høyest mulig presisjon, hastighet og driftssikkerhet kreves. Kimlas produkter fyller gapet som fantes mellom tradisjonell CNC og et maskineringssenter. Vi har finkjemmet, testet og utfordret og konkludert med at KIMLA er leverandøren som er helt i front i dag. Kimla tar flere aspekter av CNC-platebearbeiding til et helt nytt nivå. Hastigheter, kvalitet, operativsystem og brukervennlighet er helt uovertruffen. Vi vil fortsette å markedsføre og betjene MultiCam, som vi fortsatt er veldig stolte av å ha i vår portefølje, sier Hendrik.

Kimla er lokalisert i Częstochowa, Polen, og startet for over 25 år siden med fokus på produksjon av elektronikk og kontrollsystemer for CNC-maskiner. Snart ble betydelig mer avanserte maskiner med eksepsjonell hastighet og effektivitet produsert. I dag er det over 4 000 Kimla-maskiner installert rundt om i verden, og Kimla er anerkjent som en av de ledende leverandørene i bransjen. Alle frese- og skjærebord skreddersys i henhold til kundens ønsker. Mulighetene er nærmest uendelige både når det gjelder ulike funksjoner og bordstørrelser, opptil 3 x 12 meter.

Takket være sterkt økt etterspørsel bygger Kimla et nytt – 30 000 kvadratmeter stort, topp moderne anlegg. I løpet av de siste seks månedene har Alvøens CNC-team på ni personer vært på stedet.

– Det er helt utrolig, disse fresebordene er ærlig talt ufattelig imponerende med kvalitet, presisjon og hastighet som fikk oss til å bli veldig overrasket. Vi gleder oss stort til å vise akkurat hvor gode Kimlas produkter er og inviterer deg gjerne til demo i våra showroom i Bergen eller Sarpsborg. Vi kan også invitere interesserte til en demo i Kimlas utviklingssenter i Częstochowa, for dette må man se med egne øyne, forteller Lars Helge Patey Ystanes, som er en av Alvøens CNC-teknikere.

Allerede før lanseringen er det solgt tre Kimla CNC-fresemaskiner, hvorav to allerede er installert, sier Hendrik. Han legger til at både Alvøen AS og Alvöen AB også har flere tilbud ute, så vi vil høre mer om Kimla fremover.

I tillegg til CNC-frese- og skjærebord leverer Alvøen AS også laserskjæremaskiner, merkesystemer, graveringsmaskiner, vinylkuttere, etikettprintere, fresestål, skiltemner, sponsugeutstyr, plastbøyemaskiner og har på lager et bredt utvalg av plater og emner for merking. 16 erfarne medarbeidere står til tjeneste, ved hovedkontoret i Bergen og serviceavdelingen i Sarpsborg. Les mer på www.alvoen.no

Kontakt: Hendrik Fasmer, hendrik@alvoen.no, telefon +47 40413882

Alvøen AS
Alvøveien 130
5179 GODVIK
Bergen
Norge
Org. nr.: NO992761075

Kontaktperson

Hendrik Fasmer
Daglig leder, Salg CNC fresebord
+47 40413882 hendrik@alvoen.no

Send til en kollega

0.047