23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Alvøen Presenterer Høykvalitets GALVO lasermaskiner i Norge

Alvøen har gleden av å introdusere en ny serie med høykvalitets lasermaskiner fra Lotus Laser til det norske markedet. Disse maskinene, som er basert på avansert UV, fiber og Co2 teknologi innen lasergravering og -skjæring, er designet for å levere eksepsjonell presisjon, hastighet og pålitelighet til en rekke industrielle og kommersielle applikasjoner.

Fordelene med laserteknologi:

Laserteknologi har blitt stadig mer populær på grunn av sin evne til å tilby raske, nøyaktige og varige løsninger for både store og små produksjonsbehov. Disse Lotus lasermaskinene er ideelle for et bredt spekter av bruksområder, fra merking av industrielle komponenter som rør og motorer, til personalisering av gjenstander som smykker og sportutstyr. Lasergraveringsteknologien gir mulighet for detaljerte og varige merker som serienumre, QR-koder og kunstverk.

Bred Materialkompabilitet

Lasermaskinene fra Lotus Laser er utformet for å arbeide med et mangfold av materialer. De kan gravere på rustfritt stål, aluminium, gull, sølv, titan, messing, kobber og mange andre metaller. Dette gjør dem svært allsidige og nyttige for en rekke industrielle og kommersielle bruksområder, inkludert produksjon av bildeler, luftfartsutstyr, og personlig tilpassede gaver.

Høy Presisjon og Kvalitet

Nøyaktighet og kvalitetskontroll er kritiske faktorer i mange industrier, inkludert bilproduksjon og luftfart. Lasergravering sikrer at merkene er permanente, friksjons- og varmebestandige, og varer over tid. Galvo teknologien gir også mulighet for gravering med ekstrem nøyaktighet, noe som er avgjørende for verktøy og måleinstrumenter. Lasermaskinene fra Lotus Laser kan lage tydelige og lesbare merker selv ved svært små skriftstørrelser, noe som sikrer høy kvalitet og konsistens i alle applikasjoner.

Innovative graveringsteknikker i tillegg til konvensjonell lasergravering tilbyr de nye maskinene fra Lotus Laser avanserte teknikker som anløping. Anløping endrer metallets farge ved å påvirke det på et molekylært nivå uten å fjerne noe materiale. Dette gjør det mulig å lage fargerike merker uten å svekke materialets strukturelle integritet.

Enkel materialovergang

Med riktig utstyr og opplæring kan operatører enkelt bytte mellom forskjellige metaller med bare noen få klikk. Dette øker effektiviteten og fleksibiliteten i produksjonsprosessen, samtidig som det reduserer nedetid.

Fremtiden med Alvøen

Med lanseringen av disse nye fiberlasermaskinene tar Alvøen et viktig skritt fremover i å tilby avanserte teknologiløsninger til norske bedrifter. Disse maskinene åpner opp for nye muligheter innen design, produksjon og merkevarebygging, og kan bidra til å øke konkurranseevnen for bedrifter i en rekke bransjer.

For mer informasjon om Alvøens nye serie med fiberlasermaskiner, eller for å arrangere en demonstrasjon, vennligst kontakt Alvøen direkte. Bli kjent med mulighetene som vår teknologi kan tilby din virksomhet.

FIBERLASER, LOTUS LASER, UV-LASER, GALVO TEKNOLOGI, GLASS GRAVERING, GRAVERE FINER, GRAVERE TRE, METALLMERKING, METALLGRAVERING, SORTGRAVERING, STÅLGRAVERING, SKILTPRODUKSJON, INDUSTRIMASKIN, LASERMERKING, LASERGRAVERINGSMASKIN, FIBERLASERGRAVERING
 
 

Alvøen AS
Alvøveien 130
5179 GODVIK
Bergen
Norge
Org. nr.: NO992761075

Kontaktperson

Geir Myhrvold
Salgsansvarlig
+47 96202030 geir@alvoen.no

Send til en kollega

0.062