23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nyhet fra Destaco: Introduserer SPR10-serien (Small Payload Robot Tooling - <10 kg)

Vi er glade for å kunngjøre den spennende lanseringen av vår nye produktserie, "Small Payload Robot Tooling" fra Destaco. Denne innovative serien er designet for å møte behovene til industrien med små lastekapasiteter på mindre enn 10 kg, og den bringer en rekke fordeler for din produksjon.

Hva er SPR10-serien?
Small Payload Robot Tooling-serien fra Destaco består av en rekke høykvalitetsrobotverktøy og komponenter som er spesifikt utviklet for å håndtere små laster med presisjon og pålitelighet. Dette inkluderer gripeverktøy, rotasjonsenheter og end-of-arm-verktøy (EOAT) som er ideelle for applikasjoner som montering, pakking, kvalitetskontroll og mer.

Fordeler

  • Presisjon og pålitelighet: Destaco's Small Payload Robot Tooling er konstruert med nøyaktighet i tankene. De gir enestående repeterbarhet og konsistens i utførelsen av oppgaver, noe som fører til høyere produktkvalitet og økt produksjonseffektivitet.
  • Fleksibilitet: Vår serie gir deg fleksibiliteten til å tilpasse seg ulike oppgaver og arbeidsområder. Med forskjellige gripealternativer og konfigurasjoner kan du håndtere ulike deler og produkter med letthet.
  • Tids- og kostnadsbesparelser: SPR10 øker automatiseringsgraden i produksjonsprosessen din, noe som reduserer behovet for manuell arbeidskraft og dermed senker kostnadene over tid. Dette gir deg en konkurransedyktig fordel.
  • Sikkerhet og ergonomi: Ved å overlate monotone og repetitive oppgaver til robotene, bidrar du til å forbedre arbeidsmiljøet og redusere risikoen for arbeidsrelaterte skader.
  • Rask implementering: Destaco's SPR10 er enkel å integrere med eksisterende automatiseringssystemer, noe som gir deg en raskere vei til økt produktivitet.
  • Støtte og ekspertise: Vårt team av eksperter står alltid klare til å hjelpe deg med å velge riktig verktøy og konfigurasjon for dine spesifikke behov.

Ta kontakt med oss
Vi inviterer deg til å kontakte Bergsli-Hantek AS for mer informasjon om SPR10-serien og hvordan den kan forbedre din produksjonsprosess. Vårt dedikerte team vil gjerne svare på dine spørsmål og hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din virksomhet.

Bergsli-Hantek AS er dedikert til å levere kvalitetsprodukter og løsninger som hjelper deg med å oppnå suksess. Vi ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å ta din produksjon til neste nivå.

Bergsli-Hantek AS
Bedriftsvegen 64
3702 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO914018773

Kontaktperson

SB
Simen Bergsli
Salgsingeniør
+47 93031114 simen@hantek-as.no

Send til en kollega

0.031