23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Maskinagenten med salgsrekord på Bodor fiberlaser

Bodor ble etablert i 2008 og snart runder vi 30 maskiner i Norge og 200 maskiner i Skandinavia, på verdensbasis leverer Bodor over 3000 maskiner i året. Bodor utvikler sin egen laserkilde og laserhode og har de siste årene blitt en av de største produsentene av fiberlasere i verden. I 2025 skal Bodor sitt nye hovedkvarter stå ferdig, Bodor Dream Park, dette bli en topp moderne industripark på 300.000 m2, her vill Bodor plassere produksjon, forskning og utvikling på et område i tillegg til å tilby de ansatte alle moderne fasiliteter.

Maskinagenten og Bodor har i sommer hatt salgsrekord på Bodor i Norge og har blant annet det som vil bli Norges kraftigste laser i produksjon, en Bodor H12 storformatlaser på 22KW med fasehode og arbeidsområde på 12500 mm x 3200 mm som skal leveres i Møre og Romsdal.

I tillegg har vi flere andre modeller på vei til kunder, alt fra den kompakte i7 modellen med enkelt bord og bestselgeren P3 med vekslebord.

I7 modellen som er på 3KW skal vi stille ut på messen til Ventistål i oktober før den sendes videre til kunde, så her kan man komme å få en demonstrasjon av denne og et prat om våre andre modeller. Messen holdes av Ventistål og man kan melde seg på ved å gå inn på https://www.ventistal-arena.no/

Det siste året har Maskinagenten hatt stort fokus på fiberlasere fra Bodor. Med høy kvalitet til en konkurransedyktig pris ser våre kunder en stor økonomisk gevinst i våre produkter. Installasjon, opplæring og service utføres av vårt eget serviceteam.

Bodor stiller ut på EMO i september og Blechexpo i november, her vil og vi i Maskinagenten være representert med ansatte på Bodor sin stand.

For mer informasjon rundt Bodor fiberlaser ta kontakt med Eddy Authen på eddy@maskinagenten.no eller telefon 41 31 79 01.

Maskinagenten AS
Wecyveien 6
1859 Slitu
Eidsberg
Norge
Org. nr.: NO925178675

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047