23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Fiberlaser - Epilog Fusion Galvo for merking av plast og metall

Fusion Galvo fra Epilog Laser kombinerer lynrask gravering direkte på plast og metall med rask og effektivt prosjektoppsett. Maskinen leveres mesom standard pulset, eller med MOPA opsjon som gir flere fargemuligheter på forskjellige objekter.

Utløper
28. juli 2024

Jobbene utføres raskt og enkelt ved hjelp av Epilogs Laser Dashboard, plasseringen av grafikken er eksepsjonelt presis takket være IRIS™-kamerasystemet. Fusion Galvo er svært brukervennlig og kan brukes fra standard grafisk programvare som Flexi Designer, Adobe, Corel og mange flere. Epilog bruker høykvalitetsdeler og komponenter også i denne modellen,  det gir deg derfor enestående resultater på merking av mange forskjellige plast og metall komponenter

Hvordan og hva kan du merke med Epilogs nye Fusion Galvo- fiber lasermaskin?

Fusion Galvo fra Epilog Laser kombinerer rask direkte gravering på ulike plast typer og metaller med raskt og effektivt prosjektoppsett.

Denne innovative laser-maskinen produserer permanente merker på metall, inkludert dyp gravering, polerte hvite merker og dype svarte etsinger.

Prosessen med å sette opp prosjekter er rask og enkel ved hjelp av Epilogs Laser Dashboard, og plasseringen av filer er eksepsjonelt og presist, takket være IRIS™-kamerasystemet, og rødlys omriss av applikasjonen som skal merkes

Fusion Galvo har en svært brukervennlig grensesnitt og er satt sammen av høykvalitets deler og komponenter, noe som gir deg uovertrufne resultater når det gjelder gravering av plast og metall.

Den nye Fusion Galvo kommer i 3 versjoner:

 • 30 Watt pulset fiber
 • 30 watt Mopa
 • 60 watt Mopa

Ingen komplisert programmering
Du kan realisere prosjektet ditt ved å benytte deg av nesten hvilket som helst program – enten det er AutoCAD, Adobe Illustrator, SAI Flexi Designer eller CorelDRAW. Du trenger bare å sende filen til Epilogs laser-dashbord, plassere grafikken med IRIS™-kameraet og velge de ønskede innstillingene for gravering. Ønsker du å utføre flere graveringer på samme metallobjekt? Dette er ikke noe problem – du behøver bare å trykke på en knapp og legge til de andre graveringene dine. Hvis du har behov for å utføre flere graveringspasseringer, er det like enkelt som å definere antallet overganger i Epilogs brukervennlige programvare.

To linser inkludert
Fusion Galvo inkluderer både en F163- og en F254-linse, som gir deg flere alternativer for å oppnå perfekte graveringsresultater på materialene dine.

Automatisert mekanisk dør
Fusion Galvo har en mekanisk dør som senkes automatisk før jobb starter, og heves når jobben er fullført.

IRIS™ kameraposisjonering
Et kamerasystem over arbeidsområdet gir et bilde i sanntid for nøyaktig posisjonering av grafikk. Dra og slipp grafikken på skjermen for rask behandling.

Egenskaper
Funksjoner inkluderer maskinforbedringer utviklet for å øke produktiviteten. Fusion Galvo graveringsmaskin fra Epilog Laser forener avansert galvo-teknologi med våre nyeste tilleggsfunksjoner, og gjør det enkelt og effektivt for produsenter å gravere metallkomponenter og -deler.

 • Stort merkefelt
 • To linser inkludert
 • Automatisk mekanisk dør
 • Programvarekompabilitet
 • Design mens laseren er i drift
 • IRIS kameraposisjonering
 • Omriss av jobben
 • Berøringsskjerm ved laseren
 • Rødprikksikte og autofokus
 • Minne i maskinen
 • Innebygget avtrekksregulator
 • Utviklet og produsert i USA

Alvøen AS er norsk distrubutør av Epilog maskiner og deler. Vi har et bredt utvalg deler, nye og brukte maskiner lagerført i Bergen og Sarpsborg.

Alvøen AS
Alvøveien 130
5179 GODVIK
Bergen
Norge
Org. nr.: NO992761075

Kontaktperson

Geir Myhrvold
Salgsansvarlig
+47 96202030 geir@alvoen.no

Send til en kollega

0.047