23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kniver og Skjæreverktøy for CNC skjærebord

Vi har et stort utvalg skjæreverktøy for gravering og skjæring som egner seg godt til produksjon, metallbearbeiding, trebearbeiding og industri.

Utløper
31. august 2024

Skjæreverktøy for profesjonelle CNC operatører

Alvøen AS leverer CNC freser og skjæreverktøy for bearbeiding av et bredt utvalg materialer. En CNC fres har mange egenskaper og er nyttig i enhver produskjonsbedrift som driver med bearbeiding av tre, finer, metall, sandwichplater, plast, harde laminater og veldig mye mer.

Innovative skjæreverktøy fra Crown

Innenfor moderne produksjon og bearbeiding av materialer har CNC-maskiner forvandlet industrien ved å tilby høy presisjon og automasjon i produksjonsprosessen. For å oppnå optimal ytelse fra disse avanserte maskinene, er det avgjørende å bruke kvalitetsverktøy. Alvøen AS lagererfører et bredt utvalg av Crown freser med topp kvalitet, spesielt utviklet for CNC skjærebord.

Alvøen AS er også leverandør av Multicam CNC skjærebord. Les mer her

Presisjon og kvalitet

Crown skjæreverktøy er kjent for sin høye presisjon og kvalitet. CNC-maskiner er avhengige av nøyaktighet for å produsere komponenter med de riktige spesifikasjonene, og Crown-verktøyene leverer konsistente og pålitelige resultater. Denne presisjonen er essensiell for å unngå feilproduksjon og unødvendig sløsing av materialer og ressurser.

Lang levetid

Verktøyets levetid er en viktig faktor for enhver CNC-operatør. Crown-skjæreverktøyene er laget av slitesterke materialer som tåler krevende bearbeidingsoppgaver over tid. Denne langvarige holdbarheten bidrar til å redusere kostnadene knyttet til hyppig utskifting av verktøy og nedetid i produksjonsprosessen.

Høy effektivitet

Crown-skjæreverktøyene er designet for å maksimere effektiviteten til CNC-maskiner. De gir raskere bearbeidingshastigheter og redusert prosesseringstid, noe som igjen øker produksjonskapasiteten og gir raskere leveringstider til kundene.

Bredt Utvalg av Verktøytyper

Crown tilbyr et omfattende utvalg av skjæreverktøy, inkludert freser for tre og metall, diamantfreser for polering, V-Freser og mye mer. Dette gjør at brukerne kan tilpasse seg ulike bearbeidingsbehov og materialtyper, og dermed sikre allsidighet og fleksibilitet i produksjonsprosessen.

Reduser både operatør- og maskintid

Geometrien til Crown sine verktøy er spesialdesignet for å kunne gi best mulig finish på freste flater, med høyest mulig matehastighet og standtid.  Slik vil du kraftig kunne forbedre lønnsomheten i din bedrift!

Forbedret og jevn kvalitet

Gradfrie kanter med høyglansfinish gir deg fornøyde kunder, reduserte kostnader og eliminerer manuell etterbehandling. Maskinoperatører kan være trygge på at alle nye verktøy fra Crown har akkurat samme kvalitet, toleranser og standtid som ved tidligere innkjøp.

Fresing av aluminium med rekordfart! 

Utvalget av SUPERIOR-belagte verktøy har blitt utvidet med nye størrelser og dimensjoner. Det revolusjonerende belegget åpner for tørrfresing av aluminium med svært høye matehastigheter.  Det blir ingen behov for kjøling eller smøring, siden belegget gir 60% reduksjon av friksjon i forhold til ubelagte hardmetallverktøy.  I tillegg vil det superharde belegget øke verktøyets standtid dramatisk.  MP SUPERIOR-verktøyene gir også en eksepsjonell finish i aluminiumskompositter som DIBOND®og ALUCOBOND®A2. Kantene ser nesten ut som de er polert. Fungerer også utmerket i krevende materialer som TRESPA®(HPL) ++. 

Enkel og effektiv polering av akryl 

Vi tilbyr MCD, MCVD og PCD diamantverktøy av høyeste kvalitet, som gir en uovertruffen høyglansfinish. Disse verktøyene kan eliminere manuell kantbearbeiding som flammepolering.

Det beste utvalget av enskjærs freseverktøy. 
Takket være tett dialog med noen av bransjens beste maskinoperatører og flere materialleverandører, samt et klart fokus på optimalisering av verktøyytelse, kan Crown tilby bransjens beste utvalg av enskjærsverktøy. “ACRYLIC” (A) serien har skarpere egg som gir de beste resultater i akryl og treverk, mens “MULTI-PURPOSE” (MP) dekker et bredere spekter av materialer.

Snakk med oss om ditt merkebehov

Alvøen er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Vi leverer CNC freser og lasermaskiner for permanent merking og skjæring. Vi har lang erfaring med varig merking og veileder deg for å finne den maskinen som passer ditt merkebehov.

Vi har siden starten levert over 3500 maskiner til kunder med forskjellig merkebehov. Vi leverer også materialer. Vi har Norges største utvalg av plater og emner for merking lagerført. Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Alvøen AS
Alvøveien 130
5179 GODVIK
Bergen
Norge
Org. nr.: NO992761075

Kontaktperson

Geir Myhrvold
Salgsansvarlig
+47 96202030 geir@alvoen.no

Send til en kollega

0.047