23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny CNC-fres for småserier og prototyping?

Meld deg "Åpent Hus" hos ABC-Maskin og se DATRON neo utstyrt med DATRON next styring og DATRONs HIGH-SPEED-MILLING-TOOLS. Demo kl. 11.00 og kl. 14.00, tirsdag 6. og onsdag 7. juni.

DATRON neo er et «stjerneskudd» av en liten høyhastighetsfres! Den er ultrakompakt og en ekte all-rounder for småserieproduksjon og prototyping. DATRON neo CNC-fres yter høy overflatefinish og gir deg mulighet for avansert gravering ved bruk av små verktøy. Den er ideell for et bredt spekter av applikasjoner og fresbare materialer, og er en fleksibel maskineringsløsning for både konvensjonelle produksjonsbedrifter og effektive prototyping-laboratorier.

Maskinen er utstyrt med programvaren DATRON next, en  «Plug-and-Play» basert styring  som er svært brukervennlige. DATRON next  betjener du med sveipebevegelser som på en smartphone .

Visuelt er DATRON neo også i særklasse og er tildelt «red dot industriell design award». Den er ergonomisk og med sitt enkle og tidløse design er dette en framtidsrettet CNC-fres for alle fresbare materialer, men er spesielt konstruert for å maskinere aluminium, ikke-jernholdige metaller, konstruert plast, tre og kompositter. Fullt utstyrt er denne CNC-fresen ikke større enn at den passerer forbi alle standard døråpninger.  Maskinen måler kun H 188 cm x B 80 cm x D 130 cm, og veier 700 kg.

Ta turen til Skien 6. eller 7. juni for demo av DATRON neo. Påmeldingsskjema finner du her

 

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO933618099

Kontaktperson

HSR
H. Svennungsen Rinde
Daglig leder
firmapost@abc-maskin.no

Send til en kollega

0.062