23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Technomark Marking, ekspert på laser- og punktmerking!

Den nye Graphix.series alt-i-ett-stasjonen er designet rundt brukeropplevelsen. Markeringshodet med innebygd kamera og intelligent programvare gjør at enhver operatør kan merke enkelt, uavhengig av erfaring: nybegynner eller ekspert.

Utløper
31. desember 2023

Graphix lasermerkestasjon er designet for å møte de mange behovene forbrukerene har. Vi kan hjelpe deg å bygge en merkeløsning som passer perfekt til dine behov. Tilpass og skreddersy maskinen slik at den gjør arbeidet mest mulig produktivt: om du trenger motorisert elektrisk dør, tilpassede sideåpninger, Y-aksebevegelse, vi har mange forskjellige løsninger.

Vi er stolte av å ha levert lasermerkere til flere fornøyde kunder, vi har blant annet  levert en speisaltilpasset Technomark Graphix V2 30W lasermaskin fra TECHNOMARK MARKING og et arbeidsbord fra FAMI S.r.l. til vår kunde Framo. Laser maskinen har motorisert X-akse som gir et arbeidsområde på 600x600 med høydekapasitet på 500mm.

De har nå muligheten til å lage skilt selv, som gir fleksibilitet og økt responstid. De vil også kunne merke direkte på produkter som blir produsert. 

Vi takker Framo for tilliten og ønsker dem alt godt med deres nye utstyr.

 

Alf I. Larsen AS
Vestre Svanholmen 17
4313 Sandnes
Stavanger
Norge

Kontaktperson

CA
Christer Aanestad
Markedsansvarlig
+47 416 57 662 christera@ail.no

Send til en kollega

0.062