23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

De 3 mest populære funksjonene i Monitor G5

I dette innlegget vil vi introdusere de mest populære funksjonene og vise deg hvorfor kundene våre utvider MONITOR med elektronisk fakturahåndtering, verktøy og vedlikehold og agentalternativer.

Elektronisk fakturahåndtering

Elektronisk fakturahåndtering (EIM) er en av våre mest populære alternativer akkurat nå. EIM digitaliserer og effektiviserer håndteringen av leverandørfakturaer direkte fra MONITOR. Dette er til stor hjelp for brukerne når de ser på skjermen fra skrivebordet da de kan fange opp fakturaer ved å åpne en PDF-fil eller skannet dokument på skjermen i øyehøyde. Papir og filer er dyrt og vanskelig å holde styr på. Derfor oppfordrer våre kunder sine ansatte til å skrive ut mindre og heller lagre dokumentene digitalt. Du kan supplere EIM med alternativene for EIM-fakturaregistrering og EIM-arbeidsflyt for å automatisere hele fakturaprosessen – fra oppføring til arkivering.

Verktøy og vedlikehold

Verktøy og vedlikehold er veldig populært blant våre kunder. Dette gjør at de lettere kan finne arbeidsutstyret sitt og redusere oppsetttiden takket være koordinert styring av verktøy. Dette hjelper også bedrifter med å systematisere vedlikehold og øke påliteligheten ved å utføre riktig vedlikehold til rett tid. Vedlikehold er nøkkelen til å sikre forbedret utstyrstilgjengelighet og derfor minimere nedetiden. Høyere tilgjengelighet betyr jevnere produksjon og høyere salg for våre kunder. Systematisering av vedlikeholds- og overvåkingsmidler gjør det mulig for bedrifter å optimalisere ressurs- og personalutnyttelsen. Med MONITOR kan du se når vedlikehold ble utført – og når det er på tide å utføre det – samt se verktøyene som krever vedlikehold for å unngå produksjonsstans. Det betyr at hvis en bruker ikke bestemmer når vedlikeholdet skal utføres, vil maskinen gjøre det i stedet. Toppen av effektivitet!

Finn ut mer om verktøy og vedlikehold her

Agenten

Med sin unike evne til å levere rapporter og automatiserte prosesser basert på kundekrav, har Agenten lenge vært et velprøvd og pålitelig alternativ for våre brukere. Agenten består av to deler: agentoppgaver og overvåkingsoppgaver. Agentoppgaver brukes til automatisk å lage lister som skal sendes til ulike mottakere. Du kan også sende fakturaer og lignende dokumenter automatisk. Det er også mulig å sette i gang oppdateringer av prislister og lignende.

 Konklusjon: Våre kunder velger å utvide MONITOR ERP G5 med funksjoner som elektronisk fakturahåndtering, verktøy og vedlikehold, og agenten. Disse alternativene bidrar til å effektivisere og automatisere forretningsprosessene, noe som resulterer i bedre produksjon, pålitelighet og økt salg for kundene våre.

Vil du vite mer ta? Kontakt Atle.Karlsrud@monitorerp.com eller,  besøk oss på  https://monitorerp.com/no/contact/

 

Monitor ERP System
Karenslyst alle 53
0279 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046