23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kurs i Grunnleggende Robotprogrammering og RobotStudio

Vil du lære å programmere ABB roboter, bli bedre kjent med fleksible produksjonslinjer eller interessert i å kunne visualisere og simulere robotanlegg?

Utløper
25. april 2024

RobotNorge har satt opp nye kurs  for 2024:

Grunnleggende robotprogrammering: uke 4, 17 og 25
Kurset gir deg den grunnleggende kunnskapen du trenger for å drifte en robotcelle, hvordan bevege roboten og lage enkle programmoduler og rutiner. I tillegg lærer du om optimalisering av program i sammenheng med bevegelser, syklustid og programstruktur. Avslutningsvis får du en introduksjon til RobotStudio, verdens mest brukte offline robotprogrammeringsverktøy.

Kollaborativ Robot kurs: uke 7
Vi tilbyr opplæring med kollaborative roboter som egner seg svært godt til hurtige endringer av produksjonslinjer. Kunnskap om kollaborative roboter gir deg verktøyene du trenger for å ha effektiv produksjon ved små serier.

Kurset tar for seg programmering via lead through, blokk- og tekstprogrammering. Du får også en innføring i grunnleggende sikkerhet med kollaborative roboter, samt fordeler og ulemper sammenlignet med tradisjonelle industriroboter.

RobotStudio: uke 23
RobotStudio er verdens mest brukte offline robotprogrammering- og simuleringsverktøy. Dette muliggjør konstruksjon, visualisering, programmering, testing og simulering av robotceller og -systemer.

Du vil få grunnleggende forståelse på mulighetene som finnes i RobotStudio. Videre vil du få grunnleggende ferdigheter til å kunne lage en fullskala simulering, dette innebærer robotbevegelser, dynamiske komponenter, modellering og RAPID programmering.

Eventuelle spørsmål og/eller påmelding kan sendes til Brigt Nygård på bn@robotnorge.no eller post@robotnorge.no

For mer informasjon klikk deg inn her.

Vi gleder oss til å se deg der!

RobotNorge AS
Bedriftsvegen 25
4353 Klepp Stasjon
Klepp
Norge
Org. nr.: NO885276172

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032