23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ekspert på digitale løsninger tar plass i KUKA´s TechCenter

KUKA Nordic styrker sin digitale kompetanse med en ny medarbeider. Det handler om Daniel Nilsson, som går inn som ekspert på KUKAs TechCenter i Göteborg, og som også skal jobbe med selskapets tekniske salgsservice.

Daniel Nilsson er en gjenganger i KUKA Nordic. I 2019 forlot han selskapets kundeservice for å ta videreutdanning – maskiningeniør og videre studier i robotteknologi – med doktorgradsstudier i computer science ved Linné-universitetet. 
Når han nå er tilbake i selskapet, ser han en virksomhet som har gjennomgått et skifte.

– Selskapets fokus på å være ledende innen digitale løsninger er ytterligere forsterket i forhold til hvordan det var da jeg jobbet her tidligere. Det er helt riktig vei å gå og en spennende utvikling som det føles stimulerende å være en del av, sier han. 
Når det gjelder privatlivet, er Daniel Nilsson 34 år. Han har samboer og en datter og bor i Varberg, en by som er kjent for å være attraktiv for sommerturister generelt og surfere spesielt. 
– Ja, jeg er en hengiven surfer, det er en av årsakene til at vi flyttet dit, sier han.

Nå ser han frem mot å assistere KUKA Nordics kunder – med særskilt vekt på simulering, digitale tvillinger og annet som er forbundet med omstillingen i industrien.

– Det føles i det hele tatt bra å være tilbake og få arbeide med produktene her, og det sammen med en hyggelig og kunnskapsrik gjeng som jeg kjenner fra før. 
Nærmeste sjef, channel manager Micael Amandusson, gleder seg over å ha fått Daniel Nilsson tilbake i selskapet.

– Han kommer tilbake med ny erfaring og styrket kompetanse. Det digitale skiftet i industrien er et område vi legger sterk vekt på, og Daniels kunnskap innen IOT og Internett 4.0 passer godt inn i denne strategien, sier han.

KUKA Nordic Norway
Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984735200

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047