23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nyhet fra Schröder - PowerBend Multi

Schröder er i ferd med å revidere sin knekkemaskinmodell PBM. Maskinen blir med spindeldrift på overvangen, dette gir mer klemkraft til overvangen og det gir mer fleksibilitet ved verktøyvalg.

Maskinen vil også komme med mulighet for å skråstille bakanslaget slik at koniske detaljer kan knekkes. Maskinen kan leveres med dreibar overvange.

Den nye motoriserte knekkemaskinen PowerBend Multi (PBM) er etterfølgeren til den velkjente og testede MPB. Det er en allrounder for bearbeiding av tynne metallplater. Den kjennetegnes som enkel og rask i bruk, har høy produksjonseffekt og allsidig utstyr.

Allrounder
PowerBend Multi (PBM) er den nye, forbedrede versjonen av knekkemaskinen MPB utviklet for 20 år siden. Denne maskinen bringer, ifølge maskinprodusenten, den funksjonelle perfeksjon av industrielle knekkemaskiner til tynnplate metallbearbeiding, og erstatter den pålitelige allrounderen MPB med mange nye funksjoner.

PowerBend Multi (PBM) møter ifølge produsenten de økte kravene spesielt innen rørleggersegmentet og reparasjonsverksteder. Presisjonen, ytelsen og hastigheten til denne maskinen reduserer enhetskostnadene i serieproduksjon. Utstyrsalternativene og kraftig programvare sikrer den friheten man trenger for å produsere prototyper, enkeltordrer og små serier.

Kortere omstillingstider
Når maskinen er utstyrt med dreibar overvange har PBM alltid et ekstra sett med verktøy klar. Dette gir raskere omstilling også for komplekse oppgaver med ulike knekkeverktøy. Den dreibare overvangen har også fordelen av en variabel overvangegeometri. Dette gir ekstra frihet for "voluminøse" arbeidsstykker.

Hurtig knekking
For å passe dine typiske plateformater, tilbyr maskinprodusenten ulike målesystemer med pneumatisk senkbare målefingre og kuleruller for enkel og skånsom bevegelse av arbeidsstykket. Maskinføreren kan enkelt bytte mellom forskjellige platetykkelser uten manuell inngripen.

Små detaljer - stor effekt
Med PowerBend Multi er, ifølge produsenten, den nøyaktige posisjoneringen av arbeidsstykket garantert av målesektorer og pneumatisk senkbare målefingre. Den dreibare overvangen tilbyr en alternativ maskingeometri med forskjellige klaringer.

Håndteringen av platedelen er ergonomisk utformet for operatøren og skånsom mot materialet. PBM tilbyr allsidige bruksmuligheter med et bredt utvalg av plateformater. Derfor tilbyr maskinprodusenten også et bredt utvalg av måleralternativer.

For mer informasjon se: www.olsenmaskin.no

Kjell Olsen Maskinforretning AS
Fagerliveien 1
0587 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO927396211

Kontaktperson

AO

Send til en kollega

0.047