23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner er agent for Ecoclean

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner og tyske Ecoclean har startet samarbeid med produkter for rengjøring, avfetting og overflatebehandling av industrielle deler.

Med økt etterspørsel etter produkter for optimal rengjøring av komponenter innen verkstedindustrien, starter nå samarbeidet som en del av bærekraftarbeidet.

Bra for bærekraften SBS Ecoclean Group utvikler, produserer og markedsfører industrielle vaskemidler for optimal rengjøring og avfetting av komponenter. Ecoclean ble grunnlagt i 1996 i Frankfurt, og har i dag cirka 900 ansatte på sine 12 seter i ni land. Kundene finnes i en bred sektor innen masseproduksjon og presisjons-, bil-, luftfart- og medisinsk industri, samt enhver industri der maksimal renslighet er av stor betydning. Ecoclean tilbyr produkter for blant annet avgrading, ultralydrensing og avfetting med damp på overflater av metall, plast, keramikk, glass og kombinasjoner av disse materialene.

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner er nå agent for Ecoclean på det svenske og norske markedet med høypresisjonsrengjøring av deler og for overflatebehandling av materialer.

Med økt etterspørsel etter optimal rengjøring, endrede regelverk, behovet for energieffektivisering og nye klimamål, er samarbeidet noe begge parter nå anser som viktig del i bærekraftutviklingen.

Se mer www.jnmaskiner.no 

Foto: Ecoclean

Johan Nordström Verktygsmaskiner AB
Nyponvägen 4
191 44 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
Org. nr.: SE5561890558

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031