23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

H. Mikkelsen velger Schröder platesaks

Blikkenslager H. Mikkelsen er en familiebedrift som har adresse i Tromsø og ble startet i 1925 av Helge Mikkelsen. Nesten 100 år senere er de fortsatt en familiebedrift og har i dag 10 ansatte, bred erfaring og faglig kunnskap.

Nylig installerte de en Schröder MHSU tre meter platesaks som ble levert av Kjell Olsen Maskinforretning.

H. Mikkelsen er et tradisjonelt blikkenslagerfirma. Bedriften har lang erfaring med utvendige arbeider i alle typer metall.

- Vi er også servicepartner for Systemair ventilasjonsprodukter, og vi både leverer og monterer ventilasjon, forteller Steinulf Mikkelsen, eier av bedriften H. Mikkelsen.

Har levert «alt»
- Vi har hatt god kontakt med Kjell Olsen Maskinforretning gjennom mange 10 år, og jeg tror vel omtrent alt vi har av maskiner er levert av dem. Nylig innså vi at vi var i behov av en ny saks, og da var det naturlig å igjen ta kontakt med Arne Olsen, fra Kjell Olsen Maskin, fortsetter Mikkelsen.

Etter samtaler med Arne kom Mikkelsen frem til at en Schröder MHSU ville være en maskin som passet bedriften bra over og valget ble derfor en tre meter platesaks med NC-styrt bakanslag fra den tyske produsenten.

Allsidig saks
- Schröder er en anerkjent maskinprodusent som leverer maskiner i kjent tysk kvalitet. Maskinene er svært brukervennlige, med intuitiv og brukervennlig programvare, forklarer Arne Olsen, daglig leder hos Kjell Olsen Maskinforretning.

Motorsaksen MHSU er innstegsmodellen av Schröder sine platesakser som kan benyttes til en rekke ulike oppgaver.

- Vi i Olsen Maskin kan levere mange forskjellige maskiner tilpasset norske blikkenslagerbedrifter fra produsenten Schröder, avslutter Arne Olsen.

Les mer på www.olsenmaskin.no og www.hmikkelsen.no

Kjell Olsen Maskinforretning AS
Fagerliveien 1
0587 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO927396211

Kontaktperson

AO

Send til en kollega

0.063