23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

En enkel og prisgunstig vei inn i industri 4.0

– iiQoT gir et teknologisk løft til små og mellomstore selskaper

 

 KUKAs plattform iiQoT gir mindre virksomheter med en viss grad av automasjon sam-me muligheter som store industrikonsern. Via skyen får de full kontroll på hvor godt robotene arbeider, når de trenger service, om det oppstår flaskehalser i produksjonen og så videre. – Grunnabonnementet er dessuten gratis, sier Micael Amandusson, chan-nel manager i KUKA Nordic.

I likhet med KUKAs mer eksklusive plattform – KUKA.DeviceConnector, som er tilpasset for større selskaper og de som ønsker å skape sine egne plattformer for overvåking – er iiQoT skybasert og gir fullstendig kontroll over alt utstyr. Den er imidlertid mer skjematis-ert og litt enklere.
– Men utrolig praktisk og lett å bruke. Du får ferdige sider for hver robot, og deretter kan du bryte hver enkelt av dem ned til serienummeret og se akkurat hva de gjør, hvor mye energi de trekker, hvor mange av timene i døgnet de er i gang, og så videre.
En enkel måte for små og mellomstore selskaper å gå over til industri 4.0 på, ifølge Micael Amandusson.

Via skyen får brukerne deretter informasjon om hvordan robotene arbeider. Alle gene-rerte data åpner for å effektivisere driften på en smart måte.
– La oss si at du oppdager at roboten bare arbeider seks av de åtte timene i skiftet, og at den deretter står stille resten av tiden. Da kunne du latt den jobbe litt langsommere og redusere både energiforbruk og slitasje. Eller at det kommer en varselmelding fra roboten – da kan du få denne rett til e-posten din!
Den skybaserte tilnærmingen betyr også at du kan overvåke systemet ditt for å optimere det uansett hvor du befinner deg i verden, rett fra telefonen eller datamaskinen din.
Bakgrunnen for at KUKA nå tilbyr grunnabonnementet gratis er en vilje til å gi alle som er det minste interessert, en mulighet til å teste.
– Dette er noe det er best å undersøke på egen hånd for å oppleve. Når du er i gang, kommer du til å oppdage flere og flere muligheter, sier Micael Amandusson.

 

KUKA Nordic Norway
Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984735200

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047