23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Velfylte lagre av maskiner og sagblader hos P. Meidell

Forsinkelser i flere ledd og lange leveringstider til tross, P. Meidell AS har sikret seg maskiner og innsatsvarer for omgående levering i Norge.

I en tid hvor man kunne lese om en global «fraktkrise», økte råvarepriser og mangel på råvarer som drev prisene rett til himmels, samt at forsinkelsene ble stadig større på grunn av råvaremangel, valgte Meidell å ta grep for å møte det kommende varebehovet. Ved å intensivere omfanget av lagerbestillinger tidlig i fjor høst, har bedriften et velfylt lager, noe som muliggjør omgående leveringer av både maskiner og rekvisita.

Tok grep
- I dag sitter vi med et varelager som gjør det mulig å levere et stort utvalg sager og andre maskiner omgående, sier Ola Nybråten, salgssjef hos P. Meidell AS, og fortsetter:

- Til tross for gode tider hos oss, så har også de siste årene bydd på stadige utfordringer hva gjelder leveringstider, råvarepriser og ikke minst transportkostnader. Først pandemien, så store forsinkelser i varelogistikken i verden, kraftige prisøkninger og nå den vonde krigen i Ukraina. Selv uten krigen, kunne vi se utfordringer i tiden som lå foran oss på sensommeren 2021, og vi valgte derfor tidlig å ta grep. Med kunden i fokus, alltid, så valgte vi å fylle varelagrene til randen for å kunne tilfredsstille kundene med korte leveringstider på standardmaskiner og viktig rekvisita som eksempelvis sagblader.

Kan levere på kort varsel
Og med krigen som et faktum, er disse utfordringene blitt ytterligere forsterket, noe som gjør at disse grepene viste seg å være enda viktigere enn forutsatt.

- Dette gjør at vi nå har mange aktuelle maskintyper klare for omgående leveringer til utålmodige kunder. Vi streber hele tiden etter å være en foretrukket leverandør i det norske markedet, og fokus på å være leveringsdyktige er viktig for å nå denne målsetningen. Nå har store deler av de ekstra maskinene og rekvisita vi bestilte kommet på plass, og vi kan levere både sager, sagblader, platebearbeidingsmaskiner, sponfraskillende maskiner, samt mye mer, på kort varsel. Vi har også et velfylt lager av skjærevæsker og smøremidler og dette kan også leveres omgående, avrunder Nybråten med et smil.

For mer informasjon se: www.meidell.no

P. Meidell AS
Stålfjæra 16
0975 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO814236692

Kontaktperson

AB

Send til en kollega

0.047