23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Fasong Fresing velger Schröder platesaks

Da «enmannsfabrikken» Fasong Fresing skulle investere i ny platesaks falt valget på en Schröder MHSU levert av Kjell Olsen Maskinforretning.

Firmaet Fasong Fresing Asbjørn Sæter er et enkeltpersonforetak med hele 25 års erfaring fra bransjen. Firmaet holder til i Industriveien 5 i Heimdal og er en underleverandør til skiltbransjen, men driver i tillegg også med datastyrt gravering og fresing av deler i aluminium og plast, samt vannpolering av deler til bil og motorsykler.

Komplett leverandør
Nylig fikk Fasong Fresing installert en Schröder MHSU tre meter platesaks med NC-styrt bakanslag, levert av Kjell Olsen Maskinforretning.

- Det siste året har jeg investert i mye nytt utstyr, og i tillegg denne saksen har jeg fått på plass en Multicam Apex fresemaskin, en Epilog Fusion Pro laser skjære og graveringsmaskin, et Kemppi puls-mig sveiseapparat, en Summa plotter og skjæremaskin, samt en Kaeser Airsenter kompressor, forteller Asbjørn Sæter i Fasong Fresing, og fortsetter: - De mange nye maskinene gjør så jeg nærmest blir en enmannsfabrikk og gjør meg veldig fleksibel. Dette gjør det mulig for meg å være en komplett leverandør.

Allsidig platesaks
Kjell Olsen Maskinforretning, som importerer, selger og tilbyr service på maskiner til platebearbeidende industri, blikkenslager- og isolatørbedrifter, samt andre tynnplatebearbeidende virksomheter, inngikk nylig en samarbeidsavtale med Schröder Group.

- Schröder er en anerkjent maskinprodusent med lang erfaring. De leverer maskiner i kjent tysk kvalitet, og maskinene er svært brukervennlige, med intuitiv programvare, forteller Arne Olsen, daglig leder hos Kjell Olsen Maskinforretning, og fortsetter:

- Motorsaksen MHSU er innstegsmodellen av Schröder sine platesakser. Maskinen vi har levert her hos Fasong Fresing er en tre meter platesaks med NC-styrt bakanslag. Dette er en platesaks som kan benyttes til en rekke ulike oppgaver. Det er viktig for meg å nevne at Schröder i sitt produktsortiment også besitter flere typer maskiner, hvilket betyr at vi i Olsen Maskin kan levere flere typer maskiner tilpasset norske blikkenslagerbedrifter, avslutter Arne Olsen.

For mer informasjon se: www.olsenmaskin.no

Kjell Olsen Maskinforretning AS
Fagerliveien 1
0587 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO927396211

Kontaktperson

AO

Send til en kollega

0.031