23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Vi ansetter- Business Consultant MPS l Norge - MONITOR ERP

Vi vokser og opplever stadig større etterspørsel. I den forbindelse trenger vi flere dyktige og engasjerte forretningskonsulenter.

 Monitor er et internasjonalt selskap som utvikler og selger vårt eget ERP systemMONITOR ERP G5. Vi har erfaring som spenner seg over 40 år, og er vi stolte over vår markedsledende posisjon i Skandinavia.

Monitor ERP System Norge AS er et heleid datterselskap av Monitor ERP System Sverige. Selskapet er videre representert i Danmark, Tyskland, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Malaysia og Kina.


Vi er nå inne i den mest spennende og ekspansive fasen i vår historie så langt. Vårt mål er å tilby det beste ERP systemet for produserende industri, hvor vi skal ha kundenes behov i fokus for å lede utviklingen av ERP systemer fremover.


I dag er vi 8 ansatte i Norge med kontor i Oslo og Ålesund. Vi jobber i hovedsak ute hos kunder og har dermed gode løsninger for hjemmekontor.


Arbeidsbeskrivelse:

Vi søker en medarbeider med bred kompetanse innenfor produksjon, logistikk og innkjøp, med erfaring fra produksjonsbedrift med mellom 30 og 200 ansatte. Vi tilbyr en utviklende, selvstendig og fleksibel rolle. Her vil du som enkeltperson kunne styre din egen tid og få sjansen til å arbeide med ulike bransjer og foretak. 

Som konsulent hos Monitor vil du jobbe mye ute hos våre kunder. Arbeidet er svært selvstendig, og utføres på prosjektbasis. Kundene våre er spredt rundt i hele Norge og våre ansatte er kunnskapsrike rådgivere ovenfor disse.


Dine største ansvarsområder vil ligge innenfor implementering og oppgradering av forretningssystemet (MONITOR G5), utvikling av kundenes interne prosesser, samt gjennomføring av forstudier knyttet til salg. Dette vil resultere i et omspennende og diversifisert kontaktnett for din del.


Din profil:

For å lykkes i denne rollen trengs følgende kvalifikasjoner:

En bred erfaring og et helhetsperspektiv fra alle operative prosesser i en produserende bedrift, med unntak av økonomi og finansprosesser.
God kjennskap til andre ERP-systemer. Det er et stort pluss om du tidligere har erfaring med bruk av MONITOR ERP.
Universitets- eller høyskoleutdanning innen relevante fagområder.
Erfaring med å håndtere ulike typer mennesker i ulike situasjoner, for eksempel ved restrukturering av bedrift. Noe av arbeidet vil innebære at du må bidra med å lede endringer av interne prosesser etter hvert som Monitor eventuelt iverksettes i det daglige arbeidet
Førerkort for bil
Gode kunnskaper i både norsk og engelsk 

Vi legger stor vekt på personlige egenskaper og hvordan du identifiserer deg med våre verdier - jordnær, engasjert og langsiktig - i rekrutteringen. I tillegg er den ønskede kandidaten pedagogisk og noen som kan arbeide selvstendig ved å på egenhånd ta initiativ. 


Hvorfor jobbe hos Monitor ERP System?


I tillegg til å få muligheten til å bidra med utvikling av fremtidens forretningssystemer, er det flere grunner til å bli med på reisen: 


Vi er en engasjert gjeng som brenner for å tilby det beste forretningssystemet og den beste kundebehandlingen. Kulturen vår preges av engasjement samt en sterk vilje til å forbedre arbeidsmåter hos kundene våre. Våre ansatte arbeider kreativt og nytenkende med fokus på effektivisering og restrukturering.
Du vil få store muligheter til å selv være med på å påvirke din rolle og hvordan vi opptrer som foretak. Men det viktigste av alt – vi har det gøy.
Rollen som Business Consultant er fri og fleksibel med en konkurransedyktig lønnsmodell. I introduksjonsfasen gis det garantilønn. Du vil dermed kunne styre din egen tid i stor grad.
Monitor tilbyr konkurransedyktige vilkår. Under dette faller for eksempel personalgoder som fremmer din helse, tariffavtaler, gunstig pensjons- og forsikringsavtaler, overskuddsdeling og personalreiser.

Les mer om oss her: MONITOR ERP NORGE

Søknad: 

Utvelgelse til intervjuer skjer fortløpende frem til søknadsfristens utløp 31 august 2022.


Pga Sommerferie ber vi om forståelse for at tilbakemeldinger fra oss kan ta noe lengre tid enn vanlig.

 Hvis du har spørsmål om stillingen, kontakt Johanna Jonsson, Recruitment & Employer Branding: Johanna.jonsson@monitor.se


Eller, Jonas Persson CEO Monitor ERP System Norge AS: Jonas.persson@monitor.se


Monitor etterstreber å tilby en arbeidsplass fri for diskriminering og med like muligheter for alle. Vi anser at ulikheter er en bonus og imøteser derfor et mangfold av søkere til alle våre stillinger.

 

 Les mer her

Velkommen med din søknad!
 

Monitor ERP System
Karenslyst alle 53
0279 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047