23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Trondheim Stål velger Flow vannskjærer

Stålentreprenøren Trondheim Stål ble stiftet i 1989 og holder til på Hofstad næringspark i Melhus. Hovedfokus er stålkonstruksjoner for bygg, anlegg, smelteverk og prosessindustri.

Nylig installerte bedriften en Flow Mach 500 vannskjærer som ble levert av LVD Scandinavia.

- I tillegg til å konstruere stålkonstruksjoner tilbyr vi ulike typer smedarbeider og vedlikeholdsoppdrag på prosessanlegg innenfor flere typer industri slik som smelteverk, knuseverk og fisk- og havbruk, forklarer Martin Lillebudal, produksjonsleder hos Trondheim Stål.

Han forteller at bedriften tar både små og store oppdrag, inkludert produktutvikling fra skisse til ferdig løsning.

- Med vår høyteknologiske maskinpark er vi en betydelig underleverandør på maskinell bearbeiding som laserskjæring og vannskjæring til industrien i Midt-Norge. Da vi skulle bestemme oss for hvilken vannskjærer vi ønsket å ha, så var nettopp alle de forskjellige oppdragene våre en viktig faktor. Vi ønsket en rask og nøyaktig maskin, og den skulle være fleksibel, fortsetter Lillebudal.

Valgte Flow Mach 500 4020
Flow er en verdensledende produsent innen vannskjæring og de tilbyr modeller i alle størrelser og til alle budsjetter.

- Trondheim Stål valgte en Flow Mach 500 og det er en unikt fleksibel vannskjærer, forklarer Trond Aasen fra firmaet LVD Scandinavia.

- Maskinen er svært nøyaktig, har stor  hastighet og er en veldig produktiv vannskjærer. Pålitelighet og produktivitet er blant, om ikke best i klassen, når det kommer til vannskjærere, fortsetter Aasen.

Vannskjæreren har et 4 x 2 meter arbeidsbord og er utstyrt med en 6500 bar pumpe. Den kan jobbe med de fleste typer materialer, og skjærer lett i blant annet aluminium, rustfritt stål, kobber, messing, syntetisk og naturlig stein, komposittmaterialer, samt glass og plast.

- Denne vannskjæreren vil dekke de behovene Trondheim Stål har for vannskjæring på en svært god måte, avslutter Trond Aasen.

Les mer på: www.trondheimstaal.com og www.lvdscandinavia.no

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078