23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Induform AS har installert CMZ dreiesenter nummer fire!

Bedriften som ble etablert i 1975 har lang erfaring innen bransjen og arbeider i dag hovedsakelig opp mot oljerelatert industri, ofte med korte leveringsfrister og svært høye kvalitetskrav.

For å tilfredsstille sine kunder har bedriften en maskinpark under kontinuerlig fornyelse slik at de til enhver tid disponerer topp moderne maskiner.

Kvalitet i alle ledd og det å levere til avtalt tid er førsteprioritet for Induform, derfor valgte bedriften nok en gang å investere i ny maskin. Valget falt på en CMZ TD-25-Y-3200 med bakdokke, Y- akse og med Fanuc 32iT iHMI CNC styring med berøringsskjerm inkl. «manual guide» dialogstyring.

Induform har fra før en CMZ TA-25-Y-1100, CMZ TA-20-YS-640 og CMZ TD-45-Y-3200 maskin som de har vært veldig fornøyd med.

Dette er dreiebenker fra CMZ i Nord-Spania. CMZ har laget maskiner siden 1948, og har dermed med enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet, presisjon og driftssikkerhet er CMZ blitt kjent som PREMIUM leverandør av CNC dreiesenter i hele Europa

CMZ TD-25-YS-3200 som er Induform sitt fjerde CMZ dreiesenter ble installert 13.05.2022. Vi gratulerer kunde med sin nye maskin!

Dette er definitivt maskinen for norske forhold. Maskinen egner seg ypperlig for tøffe operasjoner og lange innvendige borstenger. Innebygget spindel gir suveren kraft, topp presisjon og ekstremt gode overflater.

CMZ TD-25-Y har stangkapasitet på 66 mm med 4000 o/min spindelkapasitet. Fordelen ved å velge denne kraftige maskinen er at den har innebygget motor i revolver, noe som gir betydelig større kapasitet på roterende verktøy.

Best i klassen – standard utstyr på TD-serien er 12.000 o/min og 105 Nm på roterende verktøy.

Maskinen har 1G akselerasjon i alle akser og roterende verktøyholdere med meget høy stabilitet. Velkjent festeanordning til revolver med god repetisjonsnøyaktighet.

Induform har også flere maskiner fra våre leverandører i sin maskinpark. Bedriften har tre Hermle 5-akse fresemaskiner og et Emco Millturn dreiesenter

Vi ønsker å takke Induform AS for at vi nok en gang ble valgt til leverandør.

Les mer om Induform her:
Les mer om CMZ sine maskiner her:
Les mer om CMZ TD-25-Y-3200 her:
Har du spørsmål, kontakt oss her:

Bergsli Metallmaskiner AS
Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Skien
Norge
Org. nr.: NO997379128

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094