23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bjørkefiner, Poppelfiner og Flyfiner for laser

Alvøen tilbyr laserfiner, som er spesielt utvalgt for gode skjæreegenskaper, med minimum brente kanter.

Utløper
27. april 2024

Vi har tre produktlinjer - en flyfiner som er med overflatekvalitet AB/AB, med lite kvist og høy kvalitet. En rimeligere bjørkefiner, fremdeles i god BB/BB kvalitet, som skjærer godt. Poppelfiner som er et lett og formstabilt materiale som egner seg godt til interiør og møbler.

Alvøen tilbyr laserfiner, som er spesielt utvalgt for gode skjæreegenskaper, med minimum brente kanter. Vi har tre produktlinjer - en flyfiner som er med overflatekvalitet AB/AB, med lite kvist og høy kvalitet. En rimeligere bjørkefiner, fremdeles i god BB/BB kvalitet, som skjærer godt. Poppelfiner som er et lett og formstabilt materiale som egner seg godt til interiør og møbler.

Bjørkefiner her

Flyfiner her

Poppelfiner her

All finer er behandles slik at det skal være et absolutt minimum bøy i materialene når de forlater vårt lager. Vi anbefaler å unngå å kjøpe enkle ark, da det da blir vanskeligere å holde dem flate. Under lagring bør platene holdes i relativt stabil temperatur og luftfuktighet, og helst med topp og bunn dekket til. Materialene lever, og om luftfuktighet endrer seg (topp/bunn) vil de slå seg.


For å bli kunde bruk vårt kontaktskjema og be om å bli kunde. Vi selger kun til forhandlere og ikke direkte til privatkunder. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om produktene våre.

Kontakt oss her

Skiltemner og plater

Alvøen lagerfører et bredt utvalg av plater og emner for gravering, merking og skjæring. Vi leverer også stål og aluminiumsemner - skåret til mål - for bruk i lasermerkemaskiner og graveringmaskiner.

Siden starten i 1985 har Alvøen AS levert over 3400 CNC fresanlegg, graveringsmaskiner og laser systemer til kunder innen skiltbransjen, trebransjen samt generell industri.

Alvøen AS har kontorer i Bergen og Sarpsborg.

Alvøen AS
Alvøveien 130
5179 GODVIK
Bergen
Norge
Org. nr.: NO992761075

Kontaktperson

Geir Myhrvold
Salgsansvarlig
+47 96202030 geir@alvoen.no

Send til en kollega

0.063