23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Stålskilt - Alvøen

Stålskilt merket med en Co2 laser kaller vi for permanent merking. Stålskilt i rustfri og syrefast utførelse vil ikke korrodere/ruste i kontakt med vær, vind og saltvann. Alvøen har egen laserkutter som kutter tagskilt på mål etter kundens ønske.

Utløper
27. april 2024

Hvorfor bruker Alvøen stålskilt for varig og permanent merking av objekter?

  • Det er holdbart, permanent og varig
  • Det er enkelt å få tak i
  • Det er rimelig og rask levering

Holdbart - permanent - varig
Stålskilt merket med en Co2 laser kaller vi for permanent merking. Stålskilt i rustfri og syrefast utførelse vil ikke korrodere/ruste i kontakt med vær, vind og saltvann. En stor del av on- og offshore industrien benytter seg av denne typen merking for å sikre at merkingen holder over tid, og er tydelig når det er nødvending å spore objektet som er merket. I de fleste tilfeller hvor det blir brukt lasergravert stålskilt for merking er det et krav fra bransjen om dette.

Skiltene festes på objektene som skal merkes ved hjelp av skruer, pop nagler, kjetting (dingletag) eller strips. Det er viktig at festematerialet også er av samme kvalitet som skiltet.

Enkelt å få tak i
Alvøen har egen laserkutter som kutter tagskilt på mål etter kundens ønske. Alle kunder kan logge inn i skiltgeneratoren og lage sine egne skilt, etter egne mål, med egen hullplassering og hullstørrelse. Skiltgeneratoren er meget innovativ, og snart er det mulig å laste opp egne DXF filer for bearbeiding også. Du må være registret som kunde hos Alvøen for å se priser og bestille skilt. Registrer deg som kunde i dag.

Rimelig og rask levering
Stålskilt er rimeligere enn du tror. Priseksempel på varig merking med stålskilt til for eksempel merking av krabbetegner: syrefast, matt kvalitet, 1mm tykkelse, 60x40mm med 2 hull fra kr 13,50 (uten metallmerkespray for Co2 lasere). Leveringstiden er som regel 1-2 dager etter bestilling.

Skiltene leveres på brett, som er enkelt å legge i laseren, margene mellom skilt og ramme er alltid 5mm for at det skal være enkelt å sette opp serier med skilt.

Når skiltene er ferdig merket i din laser gjenstår det å brekke de ut av brettet, vaske de med vann (om de er sprayet med metallmerkespray for Co2 lasere) før de kan sendes til kunde eller festes på ditt objekt som har behov for varig og permanent merking. Nysgjerrig på hvordan du bestiller emner i stål? Se prosessen for hvordan du bestiller tilpassende stålskilt, og hvordan de blir til.

Kontakt oss for en hyggelig og uformell prat om permanent og varig merking på stålskilt. Kontakt oss på telefon eller e-post om dine merkebehov. Vi lover deg hurtig respons, og faglig kompetanse.

Alvøen AS
Alvøveien 130
5179 GODVIK
Bergen
Norge
Org. nr.: NO992761075

Kontaktperson

Geir Myhrvold
Salgsansvarlig
+47 96202030 geir@alvoen.no

Send til en kollega

0.047