23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Kompakte rundbordsløsninger med høy presisjon!

Sjekk ut Bergsli Hantek sine lavtbyggende modeller fra Destaco.

Destaco’s CAMCO GTB roterende indekser er den letteste, mest kompakte og nøyaktige som er tilgjengelig på markedet. Det eksepsjonelt kompakte desginet kombinert med et høyt dreiemoment gjør at disse møter kravene for applikasjoner med høy last.

Destaco sin nye GTB serie av roterende indeksere tilbyr eksepsjonelt dreiemoment i et mindre og lettere design enn konkurrerende modeller.

GTB-serien var det første produktet som ble lansert gjennom Destaco sitt tekniske samarbeid med Techno Dynamics Inc (TDI), et ledende Japansk selskap innen bevegelsesløsninger.

 GTB-Serien har et rulledrev og er designet og konstruert for å levere et høyt dreiemoment med høy hastighet og bevegelsesfleksibilitet. Dette for å møte et bredt spekter av nyttelastkrav innen applikasjoner for industrielle roterende bord. Tilgjengelig i fire modeller – GTB40, GTB63, GTB80 og GTB100. GTB-enhetene er 34% lavere og 64% lettere sammenlignet med konkurrerende modeller, og i tillegg i stand til å levere 1.4 ganger så stort dreiemoment. Enhetene er lubrikerte for livstid, noe som eliminerer behovet for vedlikehold.

I tillegg til fleksibel orientering kan de brukes med et bredt spekter av servomotorer for maksimal fleksibilitet og ytelse. Hver størrelse har en direkte motorkobling som eliminerer tilbakeslag. Dette er spesielt viktig med hensyn til rotasjonsbord som brukes i applikasjoner der det kreves høy nøyaktighet.

Sjekk ut ytterligere detaljer og spesifikasjoner på www.destaco.com. Her kan du også raskt og enkelt søke deg frem til riktig egnet modell og laste ned 3D modell i ønsket format.

https://docs.wixstatic.com/ugd/9e3c25_d2647a8e6f204924809f8b80c0b4d931.pdf

Last ned brosjyre her.

Bergsli-Hantek AS
Bedriftsvegen 64
3702 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO914018773

Kontaktperson

HB
Harald Bergsli
Daglig leder
harald@hantek-as.no

Send til en kollega

0.062