23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sverdrup Steel vil gjerne presentere vår nye medarbeider Christer Leon Skamfer

Sverdrup Steel AS presenterer vår nye Key Account Sales Christer Leon Skamfer.

For Sverdrup Steel var 2017 ett spennende og fremgangsrikt år. For å imøtekomme veksten vi skapte i 2017, og for å imøtekomme de fremtidige mulighetene har vi i Sverdrup Steel ansatt flere ressurser som vi vil presentere i tiden fremover. Denne uken presenter vi Christer Leon Skamfer som er ansatt som Key Accounts Sales ved hovedkontoret i Stavanger.

Christer har jobbet med høylegerte stålprodukter i over 14 år, da hovedsakelig med piping. Han startet sin karriere hos Stavanger Rørhandel AS og har vært med gjennom alle endringene i eierskap og organisasjon som de har gjennomgått i det siste tiåret. Frem til februar i år hvor Christer startet opp hos oss i Sverdrup Steel. Gjennom sin tidligere arbeidserfaring har Christer tilegnet seg utstrakt kunnskap av våre lagerførte kjerne produkter, da legeringene hos begge selskap sammenfaller godt men produktenes form er forskjellige.

Christer Leon Skamfer har vært en verdsatt leverandør kontakt for flere i Sverdrup Steel teamet over mange år. Hans vennlige fremtoning og utmerkede service gjorde ham til ett naturlig valg for oss Sverdrup. Når vi mottok hans søknad etter å ha publisert stillingsannonsen var det derfor ett enkelt valg.

Christer har alt visst seg tilliten verdig og er allerede en integrert del av salgs teamet som både kolleger og kunder har tatt godt imot. Han styrket laget og vi er overbevist at både Sverdrup Steel og våre kunder vil få glede av hans kompetanse og fokus på service i de kommende årene.

Sverdrup Steel
Strandsvingen 2
4032 Stavanger
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO862380592

Send til en kollega

0.031