23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Lapping og polering av ventiler og tetninger på OTD 2013

På OTD vil ABC-Maskin vise lapping og polering av ventiler og tetninger. ABC-Maskin er totalleverandør av maskiner og utstyr til Norsk industri, on- og offshore

Innvendig sliping av ventiler og tetninger har aldri vært enklere! På OTD viser ABC-Maskin hvordan du enkelt og effektivt utfører sliping og lepping med UNIGRIND ventilsliper. UNIGRIND produserer stasjonære og transportable ventilslipere for lapping og sliping av alle typer ventiler og tetninger, blant annet for sluseventiler fra ND 20 til ND 2000 mm, se flere lappemaskiner på http://www.abc-maskin.no

På stand 5602 i Hall J vises også planlapping med KEMET maskiner og utstyr som gir "mirror finish"!

Fra Kemet som er ledende innen utviklingen av maskiner og utstyr for lapping, kan ABC-Maskin tilby innovative løsninger for å oppnå optimale overflater og høye toleranser.

Med 65 års erfaring innen produktutvikling har Kemet den rette kunnskapen for å levere en komplett løsning til alle planlappingsjobber. Se utvalget av lappemaskiner, diamantvæsker, diamantpasta, slipepulver, ark og folier på http://www.abc-maskin.no Her finner du også et bredt utvalg av lappeplater, planhetsmålere, poleringsutstyr og ultralydvaskere.

KEMET maskiner er installert på en rekke plattformer hvor de brukes til sliping og lapping av ventiler og mekaniske tetninger.

På OTD, Stand J 5602, vises KEMT og UNIGRIND maskiner og utstyr i drift. Du er velkommentil for en lappeprat og en demonstrasjon av lappeteknikk!

Det er gratis inngang til messen. Spar tid og registrer Free OTD pass her.

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO933618099

Kontaktperson

HSR
H. Svennungsen Rinde
Daglig leder
firmapost@abc-maskin.no

Send til en kollega

0.078