23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Graveringsplater, torfargede laminater og akryler for laserkutting

Alvøen har siden 1984 vært norsk distributør av Rowmark (USA). Vi har norges største graveringsplatelager, og det er mange kvaliteter å velge mellom. Ta gjerne kontakt for hjelp til å finne den best egnede platetypen!

Utløper
27. april 2024

Hos Alvøen AS kan du velge mellom et stort utvalg plastmaterialer for gravering av trafolyttskilt, forsidegravering, baksidegravering, akryl for taktil skilting, ulike  graveringsfolier og spesialplater.

Rowmark tilbyr mer enn 3000 forskjellige produkter fordelt på mer enn 25 produktlinjer. Siden starten i 1987 har Rowmark stolt produsert produkter i Findlay, Ohio til de høyeste kvalitetsstandardene i bransjen.

LaserMax®
Denne produktlinjen oppfyller behovene til dagens lasergraver og har en klassisk, men slitesterk matt finish. Dens forbedrede varmetoleranse og UV-stabile fargefolier gjør den til lasergravørens førstevalg. Tilgjengelig i kvarte, halve og helark.

Formater og priser på LaserMax

LaserMax Video

LaserMax® Tri-Layer
Rowmarks produkt- og ingeniørteam har utviklet et revolusjonerende trelags materalet for å hjelpe kundene med å øke produksjonshastigheten ved å eliminere sekundære prosesser som malingsfylling eller ekstra laminering. Denne nye produktlinjen presenterer unike designmuligheter for kunder som bruker laser- og fres for gravering. 

Nyhet! Pris på forespørsel

Tri-Layer Video

Textures
Den ruglete overflaten på Textures gjør det mulig å gravere ekstra detaljert. Materialet er slitesterk og motstandsdyktig mot fingeravtrykk, textures fungerer godt i industrielle miljøer og områder med mye trafikk.

Formater og priser på Textures

Textures Video

Siden starten i 1985 har Alvøen AS levert over 3400 CNC fresanlegg, graveringsmaskiner og lasersystemer til kunder innen skiltbransjen, trebransjen samt generell industri.

 

Alvøen AS
Alvøveien 130
5179 GODVIK
Bergen
Norge
Org. nr.: NO992761075

Kontaktperson

JE
Jeanette Ekren
Markedskoordinator
+47 92899985 jeanette@alvoen.no

Send til en kollega

0.047