23948sdkhjf

ABC-Maskin + DATRON på SMART Industri 2022

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

På stand B03-40 blir det fokus på SMART MILLING med demo av DATRON CNC-fres med Plug & Play styring og DATRON High-Speed Tools - En unik og fordelaktig kombinasjon!

ABC-Maskin tilbyr maskiner og utstyr for fresing, dreiing, saging, boring, lapping og måling fra noen av verdens fremste produsenter, som gir effektiv, økonomisk og forutsigbar produksjon.

ABC-Maskin er importør for ledende merker som DATRON, FERRARI, JESSEY, JOHNFORD, MACC, KEMET, UNIGRIND, MICOTEST og MPTEC, for å nevne noen.

På messen presenterer ABC-Maskin DATRON SMART MANUFACTURING SOLUTIONS med demokjøring i den revolusjonerende og prisbelønnede CNC-fresen DATRON neo – et «stjerneskudd» av en liten høyhastighetsfres.
DATRON neo er utstyret med DATRON Next Plug-and-Play-styring og DATRON High-Speed Tools – En unik kombinasjon! DATRON neo er ideell for et bredt spekter av applikasjoner og fresbare materialer, en ekte allrounder for småserier og prototyping, en fleksibel maskineringsløsning for både effektive produksjonsbedrifter og prototype-bedrifter.

ABC-Maskin ble etablert i 1983, er Achilles-godkjent leverandør til olje- og gassindustrien, medlem av MGF, Renas og Grønt Punkt. De er, og har gjennom en årrekke, vært ratet av Bisnode Dun & Bradstreet til AAA-kredittverdighet – en ekstra trygghet for deg som kunde og samarbeidspartner.

Besøk ABC-Maskin på stand B03-40, på SMART Industri 23.-25. mai 2022.

Velkommen!

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078