23948sdkhjf

Demo av DATRON neo høyhastighetsfres

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

ABC-Maskin inviterer deg på demo av DATRON neo. En smart og innovativ høyhastighetsfres med Plug & Play-styring. Fresen passer et bredt spekter av bedrifter, utviklet for å gi kunden en enkel og rimelig inngang til høyhastighetsfresing.

DATRON neo  er utstyrt med Plug-and-Play-styringen, DATRON next, som gir deg full kontroll over 3- og 4-aksefresing uten å kreve mange års erfaring som maskinist. Ergonomisk fronttilgang til arbeidsområdet muliggjør rask og sikker oppsett av arbeidsstykker. Med en smarttelefonlignende touch-skjerm kan du bokstavelig talt utføre rask og presis maskinering til fingerspissene! 

DATRON neo er en ekte allround-fres for småserier og prototyping, effektive produksjonsbedrifter, skoler og universiteter.  CNC-fresen er ideell for et bredt spekter av applikasjoner og fresbare materialer. Datron neo er en fleksibel maskineringsløsning, som gir høy overflatekvalitet og avansert gravering ved bruk av små verktøy.     

Plug & Play styringen har nærmerst selvforklarende ikoner og realistiske 3D-illustrasjoner av verktøy og komponenter. Dette gir rask identifisering av ulike funksjoner og en positiv brukeropplevelse. En stor fordel med DATRON neo-teknologien er kombinasjonen av et kamera i arbeidsområdet, kontrollert av en sensitiv multi-touch-skjerm. Dette gjør at brukeren enkelt kan finne og sette opp arbeidsstykket med sveipebevegelser som hindrer den tidkrevende manuelle inntastingen av komplekse numeriske data. I tillegg, blir operatøren gitt anledning til å simulere freseprosessen i 3D på forhånd, og kan justere detaljer før faktisk fresing. Etter et raskt oppsett av delen, kan brukeren stole på den velprøvde DATRON fresekvaliteten.

 Visuelt er DATRON neo i en innovativ særklasse og har blitt tildelt «Red dot industriell design award». Maskinen er ergonomisk i bruk og er spesielt konstruert for å maskinere aluminium, ikke-jernholdige metaller, tre, plast og kompositter. Det kompakte designet gjør den svært plassbesparende, og kan passere gjennom alle standard døråpninger. Fullt utstyrt måler maskinen kun 188 x 80 x130 cm (hxbxd) og veier 700 kg.

Opplev den revolusjonerende Datron neo nå, se video her. 

Velkommen på demo i Skien! 
ABC-Maskin  har en DATRON neo klar for demo.  Ta kontakt for å avtale tidspunkt.

Kontakt oss på tlf. 35 91 51 20 eller firmapost@abc-maskin.no.

Sammen finner vi gode, trygge, innovative og smarte løsninger! 

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063